schedule 18 lokakuun 2020 - 09:10

Zlatan Ibrahimovic palasi pelikentille koronan jälkeen, pelattuaan edellisen ottelunsa 21. syyskuuta, ja hän tykitti Interin nurin paikalliskamppailussa.

Kesken viime kauden AC Milaniin palannut Zlatan Ibrahimovic totesi kyseisen kauden loppupuolella, että mikäli hän olisi viettänyt Rossonerin paidassa koko kauden, olisi seura voittanut Italian mestaruuden.

Näille puheille saatettiin naureskella, mutta nyt Zlatan on hiljentänyt nuo naureskelijat melkoisen vakuuttavalla tavalla.

Hän avasi kautensa iskemällä Eurooppa-liigan karsinnoissa Shamrockin verkkoon yhden maalin. Kauden ensimmäisessä Serie A -ottelussa ruotsalaiskonkari viimeisteli joukkueensa molemmat osumat Bolognan verkkoon 2-0-voitossa.

Pian sen jälkeen tuli kuitenkin uutinen, jossa Zlatanin kerrottiin sairastuneen koronavirukseen. Hän uhitteli viruksen valinneen kohteekseen väärän henkilön, kesken karanteenin Zlatan julkaisi treenivideon, joka osoitti hänen olevan huippukunnossa, ja eilisiltana hän palasi kreivin aikaan pelikentille, kun vastassa oli paikallistavastustaja ja hänen ex-seuransa Inter.

Zlatan pääsi jo ottelun 12. minuutilla hakemaan avausmaalia rangaistuspilkulta, mutta epäonnistui yrityksessään. Hän kuitenkin seurasi oman irtopallonsa verkkoon ja näin ollen iski taululle 1-0-johtolukemat.

Tästä ehti kulua ainoastaan neljä minuuttia, kun Zlatan heilutti uudemman kerran maaliverkkoja. Portugalilaispelaaja Rafael Leao lähetti takatolppaa kohden kertakaikkisen täydellisen keskityksen ja Zlatan iski pallon varmasti oikealla jalallaan maaliin.

Inter kavensi tilanteeksi 1-2, kun Romelu Lukaku osui 28. peliminuutilla, mutta kun lisäosumia ottelussa ei enää nähty, vei AC Milan täyden pistepotin tästä Milanon derbystä ja siirtyi samalla Serie A:n piikkipaikalle.

AC Milan on nyt pelannut neljä Serie A -ottelua tällä kaudella ja voittanut niistä jokaisen, maalieron ollessa äärimmäisen vakuuttava 9-1.