Zlatan Ibrahimovic jättää AC Milanin: asiasta kertoi hänen hyvä ystävänsä Sinisa Mihajlovic, joka kertoi kuulleensa ruotsalaisen lähdöstä suoraan pelaajalta itseltään.

Ex-Inter-luotsi vahvisti: Zlatan Ibrahimovic jättää AC Milanin!

Interin entinen luotsi Sinisa Mihajlovic kertoo kuulleensa tämän ruotsalaistähdeltä itseltään: Zlatan Ibrahimovic jättää AC Milanin.

Zlatan Ibrahimovicin jatkamista Serie A -seura AC Milanissa myös ensi kaudella on pidetty käytännössä ottaen varmana asiana.

Todellisuus vaikuttaa kuitenkin olevan täysin toinen, sillä ruotsalaispeluria aikanaan Interissä valmentanut Sinisa Mihajlovic, joka on Zlatanin ystävä, kertoo 38-vuotiaan hyökkääjän jättävän AC Milanin tämän kauden jälkeen. Kaiken kukkuraksi hän kertoo kuulleensa asiasta suoraan Zlatanilta, ilman mitään ylimääräisiä välikäsiä.

– Hän soitti minulle pari päivää sitten ja katsotaan nyt, mitä hän päättää tehdä kesällä. Se on varmaa, että AC Milanissa hän ei jatka, mutta katsotaan nyt, siirtyykö hän pelaamaan meille vai palaako hän Ruotsiin, nykyisin Bolognan luotsina toimiva serbialainen kertoo AS:n mukaan serbialaisessa Vece sa Ivanom Ivanovicem -ohjelmassa.

Zlatan itse totesi ennen AC Milaniin siirtymistään, ettei hän aio koskaan palata pelaamaan Ruotsiin, joten Bologna lienee hänen ensi kauden osoitteensa. Se ei tulisi sinänsä yllätyksenä, sillä Zlatania vietiin pitkään juuri kyseiseen italialaisseuraan, ennen kuin sopimus AC Milanin kanssa julkistettiin.

Bologna on tällä hetkellä Serie A:n sarjataulukossa kymmenentenä, vain viiden pisteen päässä Eurooppa-liigaan oikeuttavista sijoituksista. Seitsemäntenä majailevaan AC Milaniin matkaa on puolestaan vain kaksi pistettä.

Zlatan on pelannut Milaniin palaamisensa jälkeen Rossonerin paidassa kymmenessä ottelussa, joissa hän on tehnyt neljä maalia, joten hänen tasonsa riittää edelleen erinomaisesti Euroopan huippusarjoihin, vaikka ikää alkaa olla jo jalkapalloilijaksi melkoisen paljon.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa