Zlatanilta kova kuitti Ronaldolle. Ruotsalaishyökkääjä kertoi  GQ:n haastattelussa vihjeen paluustaan Serie A:han ja kuittaili samalla Cristiano Ronaldolle.

Zlatanilta kova kuitti Cristiano Ronaldolle – “Todellinen Ronaldo on brasilialainen”

Zlatanilta kova kuitti Ronaldolle. Ruotsalaishyökkääjä kertoi GQ:n haastattelussa vihjeen paluustaan Serie A:han ja kuittaili samalla Cristiano Ronaldolle.

Zlatan Ibrahimovic on yhdistetty vahvimmin AC Milanin rivehin ja ainakin paluu Italiaan näyttäisi olevan ainakin Zlatanin sanojensa mukaan varmaa.

– Menen joukkueeseen, jonka on jälleen voitettava, jonka on uusittava historiansa ja joka etsii haasteita jokaista vastaan.

– Nähdään pian Italiassa, Zlatan jatkaa.

Samassa haastattelusta GQ Italia kysyy Zlatanilta suhtautumista Cristiano Ronaldon kohtaamisesta.

– En alkuunkaan. Todellinen Ronaldo on brasilialainen, ruotsalaishyökkääjä heitti Zlatanmaisesti.

Cristiano Ronaldo on kertonut useasti haastatteluissa haluansa uusia haasteita. Zlatan kuitenkin tyrmäsi Ronaldon haasteiden vastaanottamisen täysin.

– Hän siirtyi joukkueeseen, joka oli voittanut Serie A:n seitsemän kertaa peräkkäin. Ei sellaiseen seuraan siirtyminen ole haaste, Zlatan sanoi.

– Jos Cristiano Ronaldo olisi halunnut haasteen, hänen olisi pitänyt siirtyä Juventukseen silloin, kun se pelasi Serie B:ssä, ja nostaa seura Serie A:han ja takaisin huipulle.

Zlatan pelasi AC Milanissa kaksi kautta vuosina 2010-12. Ensimmäisellä kaudellaan hänet valittiin sarjan parhaaksi pelaajaksi ja AC Milan voitti Serie A:n mestaruuden.

ESPN:n mukaan on myös mahdollista, ettei Zlatania nähdä AC Milanissa liian suuren palkkavaatimuksensa vuoksi.

Myös ruotsalailehti Expressen kertoo Milan-sopimuksen olevan kiinni ainoastaan rahasta. Jos sopimusta ei synny Milanin kanssa, on mahdollisuus, että Zlatan siirtyy Bolognaan tai Napoliin, johon hyökkääjä on aiemmin liitetty.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa