Serie C -seura tehnyt tarjouksen Zlatanille: taustalle ex-Milan-pomot Silvio Berlusconi sekä Adriano Galliani.

MITÄ? Serie C -seura tehnyt tarjouksen Zlatanille – taustalla ex-Milan-pomot

Ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovicin tuleva osoite on edelleen auki, mutta nyt Serie C -seura on tehnyt tarjouksen Zlatanille – aivan vakavissaan.

AC Milan? Bologna? Napoli? Manchester United? Tottenham?

Vai sittenkin Italian kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, Serie C:ssä, pelaava AC Monza?

Puheet siirtymisestä Monzan kaltaiseen seuraan saattavat kuulostaa ensialkuun hulluilta, mutta kyseessä ei ole välttämättä niin täysin mahdoton ajatus kuin saattaisi kuvitella: seuran taustalla häärivät nimittäin Italian entinen pääministeri Silvio Berlusconi, joka on AC Milanin entinen omistaja, sekä milanolaisseuran pomona pitkään toiminut Adriano Galliani.

Kaksikon tavoitteena on tehdä monzalaisseurasta iso seura ja siksi he haluavat Zlatanin mukaan toteuttamaan tätä tavoitetta. Galliani on edelleen todella läheisissä väleissä ruotsalaishyökkääjän kanssa, joten myös se nostaa monzalaisseuran osakkeita.

Galliani onkin jättänyt Zlatanille 2,5 vuoden mittaisen sopimustarjouksen: hän soitti asian tiimoilta Zlatanin agenttina toimivalle Mino Raiolalle.

– Hän ehdotti, että puhuisin suoraan Zlatanille, jonka kanssa puhun puhelimessa joka ilta, Galliani kertoo Corriere della Seran haastattelussa.

– Sanoin Zlatanille: tule pelaamaan meille, vietä ensimmäiset puoli vuotta Serie C:ssä, seuraava kausi Serie B:ssä ja sen jälkeisellä kaudella olemme Serie A:ssa.

Italialaislehden mukaan Zlatan oli otettu tarjouksesta, mutta ei lähtökohtaisesti, ainakaan tässä vaiheessa, vielä järin kiinnostunut.

Ääni kellossa saattaa kuitenkin muuttua: Napolista myönnettiin suoraan, että seura oli kiinnostunut Zlatanista, mutta Carlo Ancelottin potkut ovat muuttaneet asioita. AC Milanin urheilutoimenjohtajana toimiva Zvonimir Boban puolestaan kertoi ruotsalaishyökkääjän paluun San Sirolle olevan päivä päivältä epätodennäköisempää.

On päivänselvää, että Zlatan löytää itselleen edelleen halutessaan seuran mistä tahansa Euroopan pääsarjasta, mutta takataskussa on nyt myös Serie C -kortti sekä myös mahdollinen siirto Saksan Bundesligaan, joka 38-vuotiaalta hyökkääjältä on toistaiseksi valloittamatta.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Urheiluvedot Exclusive: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Jaa