Leeds United oli lähellä hankkia Ibrahimovicin ja Cavanin.

Seurapomo: Leeds United oli lähellä hankkia Ibrahimovicin ja Cavanin

Italialainen liikemies Andrea Radrizzani on kertonut, että Leeds United yritti hankkia Zlatan Ibrahimovicin ja Edinson Cavanin tammikuun siirtoikkunassa.

Englannin mestaruussarjassa pelaava Leeds menetti tammikuussa Arsenalista lainalla olleen Eddie Nketiahin, kun englantilaishyökkääjä palasi takaisin tykkimiehiin.

Leedsin omistaja Radrizzani kertoi keskustelleensa Zlatan Ibrahimovicin kanssa ennen kuin ruotsalaistähti palasi takaisin AC Milaniin – myös PSG antoi luvan ottaa selvää, olisiko Edinson Cavani halukas liittymään englantilaisseuraan.

Ibrahimovic oli käytettävissä ilmaisella siirrolla, sillä hänen sopimuksensa Los Angeles Galaxyn kanssa päättyi marraskuussa – ruotsalainen palasi Milaniin loppukauden mittaisella sopimuksella.

Cavanin osalta Radrizzani paljasti, että hänellä oli alustavia keskusteluja uruguaylaishyökkääjän kanssa: “PSG-presidentti antoi minulle mahdollisuuden tarkistaa hyökkääjän kiinnostus hänen veljensä kanssa.”

– Neuvottelut Cavanin kanssa eivät lähteneet kunnolla lentoon. Puhuin tarkemmin Zlatanin kanssa, mutta hän päätti mennä Milanoon. Hän oli erittäin rehellinen ja avoin kanssani, Radrizzani sanoi.

– Meidän on oltava rationaalisia ja johdonmukaisia valmentajan ja joukkueen strategian kanssa.

– En edes keskustellut Cavanin ja Ibrahimovicin ideoista Bielsan kanssa, koska emme olleet päässeet siihen pisteeseen, että keskustelisimme niistä yhdessä.

Mieheltä kysyttiin vielä, harkitsisiko hän vielä uutta siirtoa ruotsalaisen kohdalla, kun kesän siirtoikkuna aukeaa ja hän vastasi: “Se riippuu”

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa