Tarina brasilialaislegenda Ronaldinhosta.

Tätä on odotettu! Tarina brasilialaislegenda Ronaldinhosta

Tätä on jalkapallokansa odottanut! Tarina Ronaldinhosta, joka valloitti jalkapallomaailman erityisellä taidollaan ja pallokosketuksellaan.

Elokuvaohjaaja Andrew Douglas, joka ohjasi dokumentin “Strokes of Genius”, joka kuvasi eeppistä Wimbledonin finaalia Roger Federerin ja Rafael Nadalin välillä vuonna 2008, on aloittanut veljensä Stuart Douglasin kanssa uuden projektin, joka keskittyy brasilialaiseen jalkapallo-legenda Ronaldinho Gauchoon, pelaajaan, joka valloitti maailman uskomattomalla taidollaan ja pallokosketuksellaan.

Ronaldinho on nyt 39-vuotias uransa jättänyt lajilegenda, jota pidetään yhtenä kaikkien aikojen suurimpana jalkapalloilijana. Brasilialaislegenda voitti urallaan muun muassa kaksi FIFA:n Vuoden pelaaja -palkintoa, Ballon d’Orin ja Mestarien liigan Barcelonan kanssa kaudella 2005-2006.

Tämä taituri muistetaan parhaiten ajastaan PSG:ssä, AC Milanissa ja FC Barcelonassa, ja tietenkin Brasilian maajoukkueesta, jossa hän esiintyi 1999-2013.

Douglasin veljesten projekti aloitettiin noin vuosi sitten ja dokumenttia kuvattiin kolmessa eri kohteessa: Brasilia, synnyinmaa; Barcelona, kaupunki, jossa hän edusti katalonialaisjoukkuetta; Lontoo, kaupunki, joka on miehen kertoman mukaan tärkeä hänelle.

Dokumentin julkaisupäivää ei ole vielä julkistettu, mutta mitä todennäköisimmin siitä tulee hyvin menestynyt, aivan kuten Andrew Douglasin aikaisemmasta “Stroke of Genius” -dokumentista.

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa