Valavuori: Pomminvarma MM-kisaveikkaus – Euroopan juhlaa!

Ohessa näkemykseni MM-kisaveikkaukseen, jokaisen lohkon jatkoonmenijät ja playoffs-parit aina MM-finaaliin saakka.

A-lohko 

Jatkoon Venäjä ja Uruguay. Venäjä voittaa lohkon, Uruguay lohkokakkosena jatkoon. Egypti ja Saudi Arabia lähtevät lauluun.

B-lohko

Pässinlihaa. Espanja ja Portugali marssivat jatkoon, Marokolla ja Iranilla ei ole mitään palaa. Espanja voittaa lohkon.

C-lohko

Ranska voittaa lohkon, kakkossijasta käydään kova kisa Tanskan ja Perun kesken. Tanska hoitelee itsensä jatkoon. Australia jää nuolemaan näppejään.

D-lohko 

Monella tapaa kisojen odotetuin lohko. Argentiina hoitaa lohkon, toisesta paikasta käydään hurja kisa Kroatian, Islannin ja Nigerian kesken. Kroatia hoitaa toisen jatkopaikan.

E-lohko

Brasilia lohkoykkösenä jatkoon. Costa Ricalla ei ole jakoja, kakkospaikasta kamppailevat Sveitsi ja Serbia. Tämä kääntyy Sveitsille, kurinalaiset käkikellot jatkoon.

F-lohko

Saksan juhlaa, muuten lohko on äärimmäisen tasainen. Kakkospaikasta taistelevat Mexico, Etelä-Korea j Ruotsi. Tällä kertaa Ruotsilla ei vaan riitä ja jäävät jopa lohkon viimeisiksi. Kakkosena jatkoon bordellijengi Mexico.

G-lohko

Belgiaa hehkutetaan joka suunnassa, joten laitetaan Belgia ykkösenä jatkoon. Kakkospaikassa kiinni Englanti ja Tunisia, Panamalla ei palaakaan. Englanti jatkoon.

H-lohko

Puola voittaa lohkon. Toisesta jatkopaikasta kova kisa Kolumbian ja Japanin kesken, Kolumbia iskee jatkoon. Senegal jää viimeiseksi.

Neljännesvälierät

Venäjä – Portugali (A1 vs. B2)
Espanja – Uruguay (B1 vs. A2)
Ranska – Kroatia (C1 vs. D2)
Argentiina – Tanska (D1 vs. C2)

Brasilia – Mexico (E1 vs. F2)
Saksa – Sveitsi (F1 vs. E2)
Belgia – Kolumbia (G1 vs. H2)
Puola – Englanti (H1 vs. G2)

Puolivälierät

Ranska – Portugali (C1/D2 vs. A1/B2)
Brasilia – Belgia (E1/F2 vs. G1/H2)

Saksa – Englanti (F1/E2 vs. H1/G2)
Espanja – Argentiina (B1/A2 vs. D1/C2)

Välierät 
Ranska – Brasilia
Espanja – Saksa

Finaali 
Saksa – Ranska

Maailmanmestari Saksa, hopeaa Ranska, pronssia Brasilia.

Vedonlyönti 

MM-kisat ovat vedonlyöjän juhlaa, kohteita on kymmeniätuhansia. Kertoimien vertailu eri peliyhtiöiden kesken on viisasta. Kansainväliset peliyhtiöt tarjoavat loistavia avausbonuksia ja kerroinboosteja, myös Veikkaukselta löytyy erinomaisia kohteita ja jokaiselle päivälle lisättyjä palkintopotteja.

BETHARD – Jalkapallofanin taivas, Zlatanin peliyhtiö. Loistavat kampanjat ja kertoimet. Sivuston käytettävyys sekä osaava ja nopea asiakaspalvelu ovat lyömätön yhdistelmä.

BETHARDIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

MR GREEN – Suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki ja Euroopan parhaimmaksi arvostettu kasino. Yksi tunnetuimmista ja suosituimmista pelisivustoista. Erikoisuutena monivedot ja isot jackpotit. Nopeat rahansiirrot. Et tule pettymään!

MR GREENIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

LEOVEGAS – Erinomaiset vedonlyöntikohteet ja jatkuvasti markkinan isoimpia kerroinnostoja. Nopeat rahansiirrot ja todella maistuvat avausbonukset.

LEOVEGASIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

UNIBET – Loistava ja monipuolinen kohdetarjonta. Bonuksissa pieni kierrätys. Löytyy kaikki ja enemmän mitä haluat. Paljon urheilun livelähetyksiä, isoja kampanjoita ja kilpailuja.

UNIBETIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

GUTS – Nouseva ja kauniisti rullaava pelisaitti, erittäin nopeat kotiutukset. Paljon livekohteita kellon ympäri. Asiakaspalvelu on aina ensiluokkaista. No Guts – No Glory!

GUTSIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

10BET – Koko ajan parantuva ja tarjontaansa lisännyt pelisaitti. Helppokäyttöinen ja kohteet löytyvät nopeasti. Maistuvia combo-tarjouksia vedonlyönnin ystäville.

10BETIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

VEIKKAUS – Lisää jatkuvasti kohdetarjontaansa ja yrittää pysyä kovassa kansainvälisessä kisassa mukana. Parantanut kertoimiaan ja markkinatoppeja löytyy entistä useammin. Jos internet sattuu menemään rikki, aina löytyy kioski tai huoltoasema, joissa saa peliä sisään.

VEIKKAUKSEN KERTOIMET TÄSTÄ

 

Jaa