Cardiffin Sean Morrison munasi kahdesti.

Cardiffin Sean Morrison munasi kahdesti – toivoo Liverpoolille mestaruutta

Cardiff-kapteeni Sean Morrison munasi kahdesti ottelussa Liverpoolia vastaan sunnuntaina. Kertoi aikaisemmin kaudella, toivovansa Liverpoolille mestaruutta.

Cardiffin ja Liverpoolin välisessä ottelussa oli paljon panosta, sillä Liverpool taistelee mestaruudesta Manchester Cityn kanssa, kun taas Cardiff taistelee Valioliigassa pysymisestä.

Sean Morrisonin sunnuntai-ilta ei mennyt aivan nappiin. Liverpoolin johtaessa peliä 1-0, Morrison pääsi täydellisestä avopaikasta puskemaan, mutta ei osunut päällään edes palloon, näin varmalta näyttänyt 1-1 tasoitus osuma jäi toteutumatta.

28-vuotias englantilainen ei vain ryssinyt täydellistä maalipaikkaa, vaan aiheutti joukkueelle myös yhden takaiskun, rikottuaan Mohamed Salahia rangaistusalueen sisällä – James Milner vei rangaistuspotkusta Liverpoolin 2-0 johtoon.

Siitä, että oliko tuo rike rangaistuspotkun arvoinen, voidaan olla montaa mieltä.

Liverpool voitti ottelun lopulta maalein 2-0.

Kirsikkana kakun päällä, Morrison kertoi alkukaudesta, että toivoo Liverpoolin voittavan mestaruuden.

– Haluaisin nähdä Liverpoolin voittavan Valioliigan, se olisi fantastista seuralle ja kaupungille. Se on niin kuuluisa seura ja sen takana on niin paljon historiaa, mutta vaatii paljon työtä pysäyttää Man City, Morrison sanoi.

Näin syntyi epäilykset, että Morrison olisi epäonnistunut maalipaikassaan tahallaan, sekä rikkonut Salahia tarkoituksellisesti, saadakseen Liverpoolille rangaistuspotkut.

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa