Uskomaton hetki tallentui kameralle: Spurs antaa potkut managerilleen, Mauricio Pochettinolle, Amazonin dokumenttisarjassa.

HUHHUH! Dokumentissa nähdään, kun Spurs antaa potkut managerilleen!

Nyt on luvassa jotain ainutlaatuista: Amazonin tulevassa dokumentissa nähdään, kun Spurs antaa potkut managerilleen Mauricio Pochettinolle.

Mitä konkreettisesti tapahtuu esiriipun takana, kun Tottenhamin kokoinen seura antaa kenkää managerilleen, Mauricio Pochettinolle?

Meistä urheilun ystävistä varmasti jokainen on halunnut olla erilaisissa huippu-urheilussa tapahtuneissa tilanteissa kärpäsenä katossa ja nyt siihen tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus.

Vaikka managerin potkut eivät olekaan mikään iloinen asia, meistä jokainen haluaa satavarmasti tietää, miten se konkreettisesti tapahtuu.

Ja nyt siihen tarjoutuu mahdollisuus, kiitos Amazonin tulevan dokumentin.

Amazon on seurannut kuluvan kauden ajan Tottenhamia. Kuvausryhmät ovat olleet läsnä niin seuran toimistolla kuin myös pukuhuoneissa – ylipäätään dokumentti tulee tarjoamaan katsauksen siihen, mitä kulisseissa tapahtuu – ja dokumentin tekijät sattuivat olemaan paikan päällä, kun Spurs kertoi Pochettinolle, ettei tämän palveluksia enää tarvita.

Lisäksi dokumentti tulee näyttämään pelaajien välittömät reaktiot, kun he kuulivat yli viisi vuotta seuraa valmentaneen argentiinalaisen potkuista.

Luonnollisesti dokumenttiin tuo oman lisämausteensa myös Jose Mourinho, “The Special One”. Hänestä voi olla mitä mieltä tahansa, mutta värikkyyttä portugalilaisen touhuista ei puutu, joten ylimääräistä draamaa on satavarmasti luvassa, vaikka Mourinhon alku Spursin managerina onkin ollut toistaiseksi varsin seesteinen.

Dokumentti tullaan julkaisemaan tällä tietoa vielä kuluvan kauden aikana ja se tulee eittämättä sisältämään Mourinhon paluun Old Traffordille; portugalilainen sai potkut Manchester Unitedista noin vuosi sitten ja hän ehti piikittelemään entistä seuraansa heti ensimmäisessä lehdistötilaisuudessaan.

Amazon on eittämättä osunut kultasuoneen tässä “All Or Nothing” -dokumenttisarjassa saatuaan Tottenhamin juuri tällä kaudella seurattavakseen.

Aiemmin Amazon on seurannut samaisessa dokumenttisarjassa sekä Juventusta että Leeds Unitedia ja amerikkalaisen jalkapallon osalta Arizona Cardinalsia, Carolina Panthersia ja Los Angeles Ramsia.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa