PSG:n Edinson Cavani hylkäsi tammikuun siirtoikkunan aikana sekä Chelsean että Manchester Unitedin tarjoukset ja valitsi niiden sijaan PSG:n vaihtopenkillä istumisen.

Edinson Cavani hylkäsi Chelsean ja ManU:n – “Mikään rahasumma ei olisi riittänyt”

Ranskalaisseura PSG:ssä pelaava Edinson Cavani hylkäsi Chelsean ja ManU:n tarjoukset: halusi jäädä mielummin PSG:n vaihtopenkille istumaan.

Uruguaylaishyökkääjä Edinson Cavani on Paris St. Germainin kaikkien aikojen paras maalintekijä, mutta kuluvalla kaudella hän on jumiutunut täysin seuransa vaihtopenkille.

Kylian Mbappe, Neymar ja Mauro Icardi ovat kaikki kiilanneet hänen edelleen, kuten myös muita pelaajia, eikä tilannetta ole auttaneet myöskään hänen omat loukkaantumisongelmat. Cavani on esiintynyt kuluvalla kaudella ainoastaan 15 PSG:n ottelussa, kaikki kilpailut mukaan lukien, ja ollut joukkueensa avauskokoonpanossa ainoastaan kuusi kertaa.

Cavanin sopimus PSG:n kanssa päättyy tulevana kesänä ja hänen lähtöään seurasta tammikuun siirtoikkunan aikana pidettiin lähes satavarmana juttuna. Kaikkein aktiivisimmin hänen kintereillään olivat Atletico Madrid, Chelsea ja Manchester United, mutta lopulta siirto jäi toteutumatta.

32-vuotias hyökkääjä olisi halunnut siirtyä Atletico Madridiin, mutta kun espanjalaisseura ei saanut kevennettyä palkkataakkaansa pelaajien osalta – seura yritti esimerkiksi lainata Thomas Lemarin muualle – ei sillä ollut mahdollisuutta hankkia Cavania.

Chelsea ja Manchester United sen sijaan olisivat kyenneet ottamaan Cavanin palkkakuitin kontolleen, mutta uruguaylainen valitsi ennemmin PSG:n vaihtopenkin kuin kummankaan edellä mainituista Valioliiga-seuroista. Mitä ilmeisimmin tämä tarkoittaa sitä, että hän siirtyy kesällä ilmaisella siirrolla Atleticoon.

– Hän oli valmis alhaisempaan palkkaan Atleticossa kuin PSG:ssä. Atletico ei saanut talousasioitaan järjestykseen ja PSG ei ollut valmis muuttamaan vaatimuksiaan, Cavanin agenttina toimiva velipoika Walter Guglielmone kertoo Mirrorin haastattelussa.

– Mikäli kyse olisi ollut rahasta, Edi olisi mennyt Englantiin – Manchester Unitedin tai Chelsean paitaan.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Jaa