Gabriel Jesus Real Madridin tarkkailussa.

Gabriel Jesus Real Madridin tarkkailussa – Gareth Balella lähtö edessä?

Näyttäisi siltä, että Real Madridin Gareth Balella on jälleen alkanut lähtölaskenta, sillä Manchester Cityn Gabriel Jesus on yhdistetty Los Blancosiin.

Madridilaisseura on joutunut melkoiseen kuoppaan Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen ja seura on jo pidemmän aikaa yrittänyt elvyttää joukkuetta, joka on tekemässä laskua Euroopan huipulta.

Espanjalaisten raporttien mukaan he ovat jo alkaneet kiinnittää huomiota ensi kesän potentiaalisiin hankintoihin – suurimpana nimenä esiin on noussut brasilialainen Gabriel Jesus.

Ja kun 30-vuotias Gareth Bale on edelleen Zinedine Zidanen poistolistalla, brasilialainen nähdään walesilaisen potentiaalisimpana korvaajana.

Espanjalainen Don Balón kertoo, että Cityn 22-vuotias hyökkääjä on huomannut, että Madridissa ollaan hänestä kiinnostuneita.

Sen jälkeen, kun Ronaldo jätti Los Blancosin ja siirtyi Serie A -mestarin Juventuksen paitaan, Realin peli ei yksinkertaisesti ole toiminut lähellekään samalla tasolla.

Karim Benzema on tällä hetkellä joukkueen vaarallisin hyökkääjä, kun taas Bale ja Vinícius Júnior eivät ole pystyneet vastaamaan siihen, minkälainen tavoite seuralla on.

Myös Eden Hazard, joka saapui jättikaupassa Chelseasta Real Madridiin, hakee vielä paikkaansa joukkueen pelitavasta.

Jesuksen sopimus Cityyn on voimassa kesään 2023 asti, joten odotettavissa on, että City puolestaan haluaisi nuoresta brasilialaishyökkääjästä Sergio Agüeron korvaajan ykköshyökkääjänä – argentiinalaistähti on ymmärrettävästi menossa kohti uransa viimeisiä vuosia, sillä ikää mieheltä löytyy 31 vuotta.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa