Harry Maguire jätti 100 000 euroa viikossa pöytään siirtyäkseen Manchester Cityn sijaan paikallisvastustaja Manchester Unitediin.

Harry Maguire jätti 100 000 euroa viikossa pöytään siirtyäkseen ManU-paitaan!

Jalkapallohistorian kalleimmaksi puolustajaksi tänä kesänä noussut Harry Maguire jätti 100 000 euroa viikossa pöytään siirtyäkseen ManU-paitaan.

On päivänselvää, ettei Harry Maguiren tarvitse miettiä koko elämänsä aikana rahatilannettaan ilman dramaattisia käänteitä, mutta siitäkin huolimatta hän osoitti yhden asian siirtyessään Manchester Unitediin: raha ei ole hänelle kaikki kaikessa.

Maguire yhdistettiin nimittäin pitkin Englannin Valioliigan siirtoikkunaa Unitedin Manchester Cityyn, siis viime kauden mestariin, joka pelaa Mestarien liigassa – toisin kuin United – ja hänelle tarjottiin Unitedin sheikkiomisteisesta paikallisvastustajasta jopa 100 000 euroa korkeampaa viikkopalkkaa. Hän ei antanut kuitenkaan rahan ratkaista, vaan siirtyi Old Traffordille.

Haluatko esimerkiksi ManU:n paidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Cityn kerrotaan The Daily Starin mukaan tarjonneen Maguirelle peräti 302 000 euron viikkopalkkaa; Unitedissa hänen uskotaan tienaavaan hieman yli 200 000 euroa viikossa.

Maguiren kerrotaan keskustelleen Cityn johtoportaan kanssa ja hänestä olisi tullut Taivaansinisiin siirtyessään maailman korkeapalkkaisin jalkapallopuolustaja, mutta lopulta hän halusi lapsuusvuosiensa suosijoukkueeseen, Unitediin.

Punaiset paholaiset maksoi 26-vuotiaasta brittitopparista noin 87,1 miljoonaa euroa, mikä on suurempi summa kuin kenestäkään muusta puolustajasta koskaan maksettu hinta.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa