Wan-Bissakan jättisiirto ManUn paitaan lähellä - vain lopullinen sinetti puuttuu.

Päivän kuumimmat huhut ja siirrot: Wan-Bissakan jättisiirto ManUn paitaan lähellä!

Crystal Palacen ja Englannin maajoukkueen paidoista tutun Aaron Wan-Bissakan jättisiirto ManUn paitaan lähellä; hintalappu yli 55 miljoonaa euroa.

Crystal Palacessa huimia otteita esittäneen Aaron Wan-Bissakan jättisiirto Manchester Unitediin on enää pienistä yksityiskohdista kiinni.

Seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen noin 55,7 miljoonan euron siirtosummasta, mikä tekee Wan-Bissakasta Punaisten paholaisten seurahistorian viidenneksi kalleimman hankinnan.

Wan-Bissaka saapui torstain aikana Carringtoniin viimeistelemään siirron yksityiskohdat tulevan uuden seuransa kanssa.

Pierre-Emerick Aubameyang sanoi “kyllä” Manchester Unitedille?

Arsenalin paidassa viime kaudella Valioliigan maalikuninkuuden voittanut tähtihyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang on yhdistetty huhuissa Manchester Unitediin.

Tänään tulleen tiedon mukaan Aubameyang olisi avoin siirtymään ensi kaudeksi Old Traffordille, manchesterilaisseuran todennäköisesti jättävän Romelu Lukakun korvaajaksi, ja United on tiettävästi valmis maksamaan gabonilaishyökkääjästä 78 miljoonaa euroa.

FC Barcelonan varapresidentti toppuuttelee Neymar-uutisia

Brasilialaishyökkääjä Neymar on yhdistetty entiseen seuraansa, FC Barcelonaan, käytännössä ottaen siitä päivästä lähtien, kun hän siirtyi PSG:hen.

Neymarin kerrotaan olevan onneton Pariisissa ja hänen uskotaan pakottavan siirron takaisin Barcelonan paitaan – keinolla, millä hyvänsä.

MEILLÄ MYÖS PIKKUPRINTTI KESTÄÄ PÄIVÄNVALON!

KOSKA SUOMALAINEN KYLLÄ HAISTAA PASKAPUHEEN!

FC Barcelonan varapresidenttinä toimiva Jordi Cardoner vahvistaa uutiset Neymarin halusta palata takaisiin Blaugranan paitaan, mutta samalla toppuuttelee aiheeseen liittyviä uutisia: hänen mukaansa Barcelonan on pidettävä kiinni omasta budjetistaan, ja kuten kaikki tietävät, Neymarin hankinta tulisi maksamaan maltaita.

Lucas Torreira ei ole lähdössä minnekään!

Arsenalin uruguaylaiskeskikenttäpelaaja Lucas Torreira, jolle mennyt kausi oli ensimmäinen Valioliigassa, kertoi avoimesti kauden päätyttyä kokeneensa vaikeuksia sopeutua englantilaiseen kulttuuriin ja säähän.

Näiden kommenttien myötä käynnistyivät huhut, joiden mukaan Torreira olisi kertonut Arsenalin seurajohdolle haluistaan palata Italiaan, ja hänet onkin yhdistetty vahvasti AC Milaniin.

Nyt Torreira itse kuitenkin kertoi, ettei ole lähdössä Arsenalista, toteamalla “Sopeutuminen ei ole ollut helppoa, mutta ajattelen vain Arsenalia ja olen onnellinen täällä”.

Mateo Kovacic siirtymässä sittenkin pysyvästi Chelsean paitaan

Viime kauden Valioliiga-seura Chelseassa lainalla pelanneen Mateo Kovacicin kerrottiin kauden päätteeksi palaavan lainasopimuksensa päätyttyä takaisin Real Madridiin.

Suunnitelmat vaikuttavat kuitenkin muuttuneen: Chelsea on tällä hetkellä siirtobannassa, eikä se näin ollen voi vahvistaa joukkuettaan, joten lontoolaisseura haluaa pitää Kovacicin.

Siirtosumma tulee tiettävästi olemaan 44,5 miljoonan euron luokkaa; hänen hankinta on mahdollista lainasopimuksessa olleen pykälän kautta, sillä lainasopimus, ja siihen sisällytetty osto-optio, solmittiin ennen siirtobannaa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa