Interillä ja Arsenalilla mahdollisuus isoon vaihtokauppaan - välissä PSG.

Interillä ja Arsenalilla mahdollisuus isoon vaihtokauppaan – välissä PSG

Interillä ja Arsenalilla loistava mahdollisuus isoon vaihtokauppaan, jossa liikkuisi Pierre-Emerick Aubameyang ja Mauro Icardi – välissä vielä PSG.

Nyt näyttäisi siltä, että Pierre-Emerick Aubameyang voi saada haluamansa, sillä Inter Milanin kerrotaan laittavan argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardin tarjouspöydälle.

Arsenal-kapteeni ilmaisi joulukuussa 2019, että jatkosopimusneuvottelut saavat jäädä.

Serie A -seura Interin omistamalla Icardilla on puolestaan huonot välit italialaisseuran suuntaa, ja onkin tällä hetkellä lainalla PSG:ssä – pariisilaisseuran lainasopimukseen sisältyy osto-optio.

Loistavia suorituksia Pariisissa esittänyt Icardi iski 31 pelaamassaan ottelussa 20 maalia ja PSG joutuu varmasti harkitsemaan hyökkääjän palkkaamista.

Mikäli PSG jättää osto-option käyttämättä, Inter tulee todennäköisesti tarjoamaan Icardia Arsenalin Aubameyangiin.

Gabonilaishyökkääjä Aubameyangin sopimus Arsenaliin päättyy kesällä 2021. Lontoolaisseura tarjosi aikaisemmin miehelle jatkosopimusta, mutta entinen Dortmund-tähti ei ole osoittanut kiinnostusta jatkosopimuksen allekirjoittamiselle.

Näistä kahdesta hyökkääjästä ainakin Icardin odotetaan liikkuvan pois Milanosta – oli se sitten Pariisi, Lontoo tai joku muu kaupunki.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa