Jose Mourinho trollasi Manchester Unitedia entisen työnantajansa avausottelun alla.

Jose Mourinho trollasi Manchester Unitedia – jopa Cityn B-joukkue edellä!

Jose Mourinho trollasi Manchester Unitedia, siis viimeisintä seuraansa, kun hän kertoi oman näkemyksensä Valioliigan mestaruustaiston osalta.

Manchester United irtisanoi kesken viime kauden portugalilaismanagerinsa Jose Mourinhon ja palkkasi tämän tilalle norjalaisen Ole Gunnar Solskjaerin.

Mourinho sai potkut tarkalleen ottaen viime vuoden joulukuussa ja hän on ollut sen jälkeen ilman työnantajaa. Hänet on yhdistetty potkujensa jälkeen muun muassa Lyoniin ja Bayern Müncheniin, mutta mitään konkreettista ei ole tapahtunut ja tällä hetkellä hän toimii Sky Sportsin Valioliiga-asiantuntijana.

– Valioliiga on erityinen sarja minulle, minkä voittaminen vaatii todella kovaa työntekoa. Jalkapallo on intohimo, se merkitsee todella paljon faneille ja odotan innolla uutta rooliani, kunnes palaan takaisin omalle paikalleni manageriksi, Mourinho tunnelmoi Sky Sportsin tiedotteessa.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin – voita suosikkijoukkueesi pelipaita!

Kun Mourinholta kysyttiin asetelmia Valioliigan mestaruustaistelun osalta, piikitteli hän edellisen työnantajansa, Manchester Unitedin, suuntaan. Cityn B-joukkueen sijoittaminen Unitedin edelle oli nimittäin samaan aikaan kehu Manchesterin siniselle puolelle että pilkkallinen kommentti punaiselle puolelle. Sattumoisin Mourinho aloitti työtehtävänsä Skylla juuri Unitedin ja Chelsean välisessä ottelussa – siis kahden edellisen manageroimansa seuran.

– Manchester City, Tottenham, Liverpool ja Cityn B-joukkue. Vaikka näistä kahdesta joukkueesta jompikumpi pelaisi loistavasti ja saisi aikaan myös tulosta, en pidä titteliä mahdollisena.

– Kun katsoin Cityn vaihtopenkillä olleita pelaajia West Hamia vastaan, jopa Cityn B-joukkue voisi taistella mestaruudesta.

– Chelsean kohdalla siirtobanna helpottaa paineita.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa