Joukkuekaveri hehkuttaa Teemu Pukkia: suomalainen on alustanut Todd Cantwellin molemmat Valioliiga-maalit.

Joukkuekaveri hehkuttaa Teemu Pukkia – “Enemmän kuin maalintekijä”

Joukkuekaveri hehkuttaa Teemu Pukkia, joka on tehnyt Norwich Citylle uransa viidessä ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa peräti kuusi maalia.

Pahasta loukkaantumissumasta viikonlopun Valioliiga-kierroksella kärsineen Norwich Cityn shokkivoitto Manchester Citystä puhuttaa edelleen, olihan kyseessä toistaiseksi kuluvan Valioliiga-kauden suurin yllätys.

Toistaiseksi kuusi maalia ja kaksi maalisyöttöä merkkauttanut Teemu Pukki on ollut eittämättä Norwich Cityn alkukauden suurin tähti, mutta erinomainen on ollut myös seuran akatemiakasvatti Todd Cantwell. 21-vuotias keskikenttäpelaaja on syöttänyt Pukin kuudesta maalista kaksi ja iskenyt pallon vastustajan verkkoon niin ikään kahdesti.

Pukin ja Cantwellin yhteispeli onkin ollut hienoa katsottavaa, sillä Pukki on syöttänyt Cantwellin molemmat maalit Valioliigassa, ja siitä saatiin oiva maistiainen myös Manchester City -voitossa, kun suomalaishyökkääjä alusti upealla tavalla Cantwellin iskemän 2-0-maalin.

Cantwell hehkutti Pukkia City-voiton jälkeen ja paalutti sitä, ettei suomalainen ole missään nimessä pelkkä maalintekijä.

– Minulla ja Teemulla on loistava yhteys. Me petaamme toisillemme paikkoja ja teemme maaleja. Hän on loistava pelaaja ja enemmän kuin vain pelkkä maalintekijä, Cantwell kehui Sky Sportsin haastattelussa.

Pukki on saanut kuluvalla kaudella paljon kiitosta myös työmoraalistaan molempiin suuntiin, erityisesti seuran saksalaismanageri Daniel Farkelta.

– Hän ei ollut loistava pelkästään tehojensa puolesta, vaan myös työmääränsä ja pelinrakentelun osalta. Hän on loistava persoona ja toisessa maalissa hän antoi erinomaisen syötön; moni maalintekijä olisi yrittänyt itse maalintekoa. Teemu ajattelee aina joukkuetta ja hän ansaitsee kaiken saamansa hehkutuksen, Farke kommentoi suomalaishyökkääjänsä suoritusta BBC:lle.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord