Joukkuekaveri nosti Pukin Lewandowskin edelle: Marco Stiepermann on päässyt pelaamaan samassa joukkueessa molempien kanssa.

Joukkuekaveri nosti Pukin Lewandowskin edelle – “Viileämpi viimeistelijä”

Joukkuekaveri nosti Pukin Lewandowskin edelle: saksalaiskeskikenttäpelaaja Marco Stiepermann on päässyt pelaamaan molempien kanssa.

Vaikka Bayern Müncheniä edustavan Robert Lewandowskin ja Norwich Cityn suomalaishyökkääjä Teemu Pukin fyysiset ominaisuudet jalkapalloilijoina ovat keskenään melkoisen erilaiset, heitä yhdistää yksi seikka: maalinteko.

Saksalaisseura Vfl Bochumista vuonna 2017 Norwich Cityyn siirtynyt Marco Stiepermann, joka on pelannut sekä Lewandowskin että Pukin kanssa, lähti vertailemaan kaksikkoa keskenään.

– Pelasin yhdessä Robert Lewandowskin kanssa ja koen, että Pukki on paljon viileämpi viimeistelijä 16 metrin boksin sisällä. Tietenkään meidän ei tarvitse keskustella Lewandowskista sen enempää, sillä hän on maailmanluokan pelaaja, mutta Teemu on erityislaatuinen pelaaja.

Haluatko esim. Norwichin pelipaidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Stiepermann on päässyt toistaiseksi seuraamaan viereltä, kun 29-vuotias Pukki on kiskaissut Valioliiga-uransa kolmeen ensimmäiseen otteluun viisi maalia ja lisäksi hän todisti Pukin mahtivirettä viime kaudella Championshipissä. Maaleja onkin tulossa varmasti lisää.

– Hän on todellinen maalintekijä ja hänellä menee fantastisesti.

Lewandowski on ollut jo vuosikausien ajan yksi maailman parhaista maalintekijöistä, joten Pukin nostaminen puolalaiskärjen edelle kertoo paljon suomalaisen huimasta vireestä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa