Juan Mata hylkäsi jättitarjouksen - uskoo vankasti Manchester Unitediin.

Juan Mata hylkäsi jättitarjouksen – uskoo vankasti Manchester Unitediin

Manchester United-tähti Juan Mata hylkäsi saudiarabialaisseuralta tulleen jättitarjouksen kesän siirtoikkunassa – uskoo vielä voittavan pokaalin Unitedissa.

32-vuotias Juan Mata ei ole alkaneella kaudella saanut mahdollisuutta Valioliigan puolella, mutta EFL Cupissa konkari on esiintynyt molemmissa Manchester Unitedin ottelussa.

Espanjalaisen peliaika on vähenemään päin, sillä viime kaudella hän istui penkillä puolet valioliigakaudesta.

Nyt taas näyttää siltä, että muun muassa tammikuussa Old Traffordille saapunut Bruno Fernandes, kesällä 2019 ylös nostettu Mason Greenwood ja viime kuussa Ajaxista hankittu Donny van de Beek ovat syöneet Matan viimeisetkin minuutit Valioliigassa.

Kausi on toki täysin alkutekijöissään, joten voidaan olettaa, että Mata tulee vielä saamaan minuutteja myös Valioliigan puolella, sillä Cup-pelit ovat mieheltä sujuneet loistavasti – kahteen EFL-otteluun mies on iskenyt 2 maalia ja antanut yhden maalin johtaneen syötön.

Pääsarjan vähäisistä minuuteista huolimatta, espanjalainen ei tarttunut Saudi-Arabiasta tulleeseen jättitarjoukseen.

Tietojen mukaan saudiarabialaisseuran alkuperäinen tarjous olisi tuonut espanjalaistähdelle 16 miljoonan euron vuositulot, mutta Matan isä, joka toimii hänen agenttinaan, hylkäsi tarjouksen hyvin nopeasti. Seura ei luovuttanut vaan nosti tarjouksen 20 miljoonaan euroon.

Tuo 20 miljoonan euron tarjous hylättii aikaisemman tapaa ja tarjouksen antanutta seuraa kiiteltiin kiinnostuksesta – syyksi kerrottiin, että Unitedissa Mata voi pelata edelleen huipputasolla.

Espanjalaiskeskikentän kerrottiin myös uskovan, että Ole Gunnar Solskjaerin ryhmällä on mahdollisuus voittaa pokaali.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa