Jättimäinen pohjoisamerikkalaissivusto naljaili Teemu Pukille ja ennen kaikkea suomalaishyökkääjän loppukaudelle Valioliigassa.

KUVA: Huippusuosittu sivusto naljaili Teemu Pukille – vertasi espanjalaisfloppiin!

LADbible Group on yritys, jonka alla toimivat muun muassa huippusuositut SPORTbible ja ODDSbible: firma naljaili Teemu Pukille.

Teemu Pukin ura Valioliigassa sai satumaisen alun.

Huuhkajien ykköstykki viimeisteli Valioliiga-uransa viidessä ensimmäisessä ottelussa peräti kuusi maalia ja monet ehtivät jo puhua hänestä potentiaalisena maalipörssin voittajana, eikä ihme – suomalainen osui niin Liverpoolin, Chelsean kuin myös Manchester Cityn verkkoon.

Kaiken kukkuraksi Pukki oli erinomainen Valioliigan kärkiseuroja vastaan: hän osui edellä mainittujen kolmen seuran lisäksi myös Arsenalia, Leicester Cityä ja Tottenhamia vastaan. Kaiken kaikkiaan Pukilla oli 17 pelatun ottelun jälkeen kasassa yhdeksän osumaa.

[vihjeet]

Vuodenvaihteen tuntumassa Norwich Cityn otteet alkoivat kuitenkin heikentyä tuloksellisesti ja myös peliesitysten osalta, eikä tämä voinut olla näkymättä myöskään Pukin tekemisessä. Kun katsotaan kauden viimeisiä 18 ottelua, on Pukki onnistunut niissä maalinteossa vain kahdesti ja edellisestä pelitilannemaalista tulee huomenna kuluneeksi seitsemän kuukautta.

Pukilla onkin edessään isojen päätösten ajat: Norwich Cityn putoaminen Championshipiin on jo varmistunut ja nyt 30-vuotiaan suomalaisen on päätettävä, lähteekö hän hakemaan pelipaikkaa kenties jostain toisesta Valioliiga-seurasta vai jatkuuko ura Championshipin puolella.

Pukki on saanut viime aikojen vaisuista otteistaan paljon kuittailua sosiaalisessa mediassa niin eri sivustojen kuin myös yksityishenkilöiden toimesta. ODDSbible julkaisi Twitterissä ja SPORTSbible Facebookissa Pukkiin liittyvän päivityksen, jossa häntä verrattiin Swansea Cityn muutaman kauden takaiseen yhden kauden ihmeeseen, Michuun, sekä totaalisesti Valioliigassa flopanneeseen Roberto Soldadoon.

Päivityksessä Pukin alkukauden virettä verrataan Michun huippukauteen ja loppukauden virettä Soldadoon.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord