Jack Grealish hölmöili ja rikkoi koronavirusmääräyksiä - vaikka oli juuri itse kehottanut ihmisiä noudattamaan niitä!

KUVAT: Aston Villa -tähti Jack Grealish hölmöili – rikkoi lockdownia, kolaroi kolmea autoa!

Valioliigassa pelaavan Aston Villan kirkkain tähti Jack Grealish hölmöili oikein urakalla, näyttäen todella huonoa esimerkkiä ihmisille koronaviruspandemian keskellä.

Aston Villassa ja Englannin maajoukkueessa pelaava Jack Grealish, jota on viime ajat viety vahvasti muun muassa Manchester Unitediin ja Manchester Cityyn ensi kaudeksi, osoitti totaalisen itsekästä, välinpitämätöntä ja suoraan sanottuna idioottimaista käytöstä menneen viikonlopun aikana.

Iso-Britanniassa asuvat on määrätty pysymään kodeissaan eli meneillään on täydellinen lockdown. Grealish vähät piittasi tästä määräyksestä, kun hän päätti lähteä viikonloppuna järjestettyihin bileisiin.

Eikä siinä vielä kaikki.

Grealish poistui koko päivän kestäneistä bileistä aamuyöllä neljän aikaan, ja kun hän lähti ajamaan 80 000 punnan arvoisella Range Roverillaan, kolaroi hän kolmea parkkeerattuna ollutta autoa.

Totaalisen noloksi tilanteen teki se, että Grealish oli vain muutamia tunteja ennen kolarointiaan kehottanut sosiaalisen median tileillään ihmisiä pysymään kodeissaan ja noudattamaan lockdownia.

Grealish pyyteli maanantaina toimiaan anteeksi Twitter-tilillään.

– Hei kaikki, halusin vain julkaista nopean videoviestin kertoakseni, miten kovasti häpeän viime viikonlopun tapahtumia.

– Tiedän, että tämä on rankkaa jokaiselle olla jumissa kotonaan pitkän aikaa. Sain puhelun ystävältäni mennä hänen luokseen ja toimin typerästi sanoessani “kyllä”. En halua kenenkään toistavan virhettäni ja minä pyydän teitä kaikkia pysymään kotona sekä noudattamaan meille annettuja ohjeita ja määräyksiä. Voin kertoa faktatietona, että minä tulen tekemään niin ja pyydän teitä toimimaan samoin.

– Toivon teidän jokaisen hyväksyvän anteeksipyyntöni, että voimme jatkaa eteenpäin ja toivon mukaan pystymme jälleen lähitulevaisuudessa olla ulkona ja nauttia elämästä.

Grealishin kerrotaan ensiksi peruuttaneen takana olleeseen tila-autoon ja 200 metriä myöhemmin osuneen kahteen muuhun autoon. Tämän jälkeen Grealishin kerrotaan puhuneen naapurustossa asuvalle henkilölle ja kävelleen pois ennen kuin poliisit saapuivat paikan päälle. Bileet olivat tiettävästi hänen entisen joukkuekaverinsa, 33-vuotiaan Ross McCormackin luona.

Video Grealishin anteeksipyynnöstä:

Tässä on mitä ilmeisimmin Grealishin auto:

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa