Mitä ihmettä? Leicester murjoi Southamptonin – historian suurin vierasvoitto

schedule 26 lokakuun 2019 - 00:38
person Leevi Mynttinen

Leicester murjoi Southamptonin Valioliigan historian suurimmalla vierasvoitolla.

Perjantai-illan ottelu oli “Ketuille” juhlaa, kun joukkue voitti matsin huimasti 0-9.

Benjamin Chilwell aloitti maalinteon 10 minuutin kohdalla.

Maalista kerkesi kulua vain kaksi minuuttia, kun Southamptonin tilanne kasvoi tukalaksi.

Ryan Bertrand sai suoran punaisen kortin ja “The Saints” joutui pelaamaan yhden miehen vajaalla.

17 minuutin kohdalla belgialainen Youri Tielemans pääsi laukomaan noin pilkun kohdalta ja iski pelin 0-2.

Aikaa kerkesi taas kulua vain kaksi minuuttia, kun Ayoze Pérez teki maalin hienon syöttökuvion jälkeen.

Pérez teki myös 0-4 maalin. Chilwellin keskitys tippui hyvin eteen ja hän latasi pallon maaliin suoraan ilmasta.

Juuri ennen puoliaikaa Jamie Vardy laukoi Leicesterin jopa viiden maalin johtoon.

Puoliajalla päävalmentaja Ralph Hasenhüttl ei saanut joukkuetta parantamaan esityksiä.

Perez pääsi juhlimaan hattutemppua 56 minuutin kohdalla, kun hän sai kohdata maalivahdin 1 vs.1 tilanteessa.

Southampton lamaantui Perezin hattutempusta ja Vardy pääsi puskemaan illan toisen maalinsa vain minuutin jälkeen.

84 minuutin kohdalla nähtiin upea vapaapotku. Keskikenttäpelaaja James Maddison laukoi ylänurkkaan ottelun kahdeksannen maalin.

Lisäajan viimeisellä minuutilla Vardy kaadettiin rangaistusalueen sisällä.

Seurauksena englantilainen hyökkääjä pääsi juhlimaan hattutemppua, kun hän iski pilkulta pelin 0-9 .

Kyseessä on Valioliigan historian suurin vierasvoitto ja ketut nousivat Valioliigan toiseksi.

Ottelun maalit voi katsoa alhaalta.

Leicester murjoi Southamptonin ja ottelusta on hauska nippelitieto.

Vain kaksi Valioliigan maalivahtia ovat nähneet joukkueensa tekevän yhdeksän maalia ja silti pitäneet oman maalin puhtaana.

1995 Manchester United voitti 9-0 Ipswich Townin. Silloin maalivahtina pelasi Peter Schmeichel. Nyt maalivahtina toimi hänen poikansa Kasper Schmeichel.