Liverpoolin palkkalistoilla on kaksi "Mo Salahia": Anfieldillä häärää kaksikko Egyptistä, jotka edustavat samaa maata ja seuraa.

Liverpoolin palkkalistoilla on kaksi “Mo Salahia” – ainoa ero on palkkakuitin suuruus

Liverpoolin palkkalistoilla on kaksi “Mo Salahia“: Anfieldillä häärää kaksikko Egyptistä, jotka edustavat samaa maata ja seuraa.

Valioliigan kärkipaikalla olevan Liverpoolin taustalta löytyy henkilö, joka kuulee paljon huutoja koskien Mohamed Salahia. 39-vuotias Mahmoud Ahmed toimii kotiotteluiden järjestysmiehenä ja saa ulkonäkönsä puolesta kuulla lausahduksia, kuten “Get in, Mo” ja “Nice one, Mo”.

– Minä ja Mo Salah olemme kumpikin Egyptistä, molemmat työskentelevät Liverpoolille, meillä on samanlaiset hiukset ja olemme yhtä pitkiä – ainoa ero on palkka, Mahmoud kertoi SPORTbiblelle.

– Paikassa, jossa työskentelen nyt, kaikki näkevät minut ja ajattelevat, että olen Mo Salah ja he haluavat ottaa kuvia kanssani. Pidän siitä, mutta joskus ihmiset haluavat enemmän kuin yhden kuvan ja jotain Instagramille ja se on ärsyttävää.

Madmoud ei ole ikinä tavannut Salahia ja hän ei tiedä, miten reagoi jos näkee hänen sankarinsa. “Jos tapaan hänet, aion juosta”, hän kertoi naureskellen.

Mahoudin mukaan Salah on enemmän kuin sankari. Hän edustaa Egyptiä yhtä paljon, kun itseään. Ei vain muslimeja, vaan jopa kristittyjä ihmisiä. Missä Mahoud asui Egyptissä, jopa kristityt kannattavat Salahia. Kaikki lapset ostavat kaupasta Salahin paitoja. Hän on sankari kaikissa arabimaissa.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa