Luke Shaw'n tarina Man Utd:ssa - peliaikaa enemmän videopelien parissa.

Luke Shaw’n tarina Man Utd:ssa – peliaikaa enemmän videopelien parissa

Luke Shaw’n, joka saapui Manchester Unitediin 2014, tarina Old Traffordilla on ollut melkoisen vaikea – enemmän peliaikaa videopelien parissa kuin kentällä.

24-vuotias Luke Shaw on kärsinyt lähes jatkuvasti loukkaantumisista sen jälkeen, kun hän saapui Manchesteriin lähes 40 miljoonan euron siirrolla Southamptonista.

Twitter-käyttäjä @MikeLUHGv3 väittää löytäneensä United-puolustajan Xbox-tilin ja kaivaneensa profiilin tiedot esiin.

Twitter-käyttäjä latasi kuvia Roastyyy nimisen profiilin peliajoista – muun muassa Call of Duty Modern Warfare Remastered -peliä on pelattu 74 800 minuuttia.

Jättisuosiossa olevaa Fortniteä on pelattu 18 780 minuuttia.

@MikeLUHGv3 vertasi kahteen videopeliin käytettyä aikaa Shaw’n peliaikaan Unitedissa – englantilaispuolustaja on pelannut vajaan kuuden vuoden aikana alle 10 000 minuuttia Unitedille.

Videopelit tunteina = 1559 tuntia ja 40 minuuttia.

Peliaika Unitedissa tunteina = 156 tuntia ja 29 minuuttia.

Twitter-käyttäjä kertoo myös, että Shaw maksoi ihmisille, että he pelaisivat hänen puolestaan, jotta hän voisi “boostata” sijoittautumistaan pelin sisäisessä tulostaulukossa ja turnauksissa.


Mike löysi myös todisteita siitä, että profiilin takana on entinen Southampton-puolustaja – Youtubessa on video kesältä 2013, jossa tubettaja Tobiias ja Shaw pelaavat FIFA 13 -peliä.


Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Jaa