Manchester United hylkäsi Real Madridin jättitarjouksen Paul Pogbasta.

Manchester United hylkäsi Real Madridin jättitarjouksen Paul Pogbasta

Manchester United on hylännyt Real Madridin jättitarjouksen Paul Pogbasta. The Timesin mukaan, Realin tarjous oli 27,4 miljoonaa puntaa ja James Rodríguez.

Ranskalainen keskikenttäpelaaja Paul Pogba on kertonut halustaan lähteä Old Traffordilta, jonka jälkeen hänet on yhdistetty vahvasti Real Madridiin, mutta myös muun muassa Juventukseen.

The Timesin mukaan Los Blancosin tuorein tarjous ranskalaistähdestä oli 28-vuotias kolumbialaistähti James Rodríguez + 27,4 miljoonaa puntaa – tämä ei kuitenkaan Unitedia miellyttänyt.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin – voita suosikkijoukkueesi pelipaita!

United teki päätöksen tarjouksen hylkäämisestä hyvinkin nopeasti, sillä he itse hinnoittelevat Pogban 150 miljoonaan puntaan – Rodríguezin markkina-arvo pyörii 45 miljoonan punnan molemmin puolin.

Rodríguez, joka on viettänyt kaksi edellistä kauttaan lainalla Bundesliiga-jätti Bayern Münchenin riveissä, on nyt tehnyt paluun Madridiin.

Kolumbialaisen epäonneksi vaikuttaa siltä, että Los Blancosia johtavan Zinedine Zidanen suunnitelmissa ei ole tilaa Rodríguezille tulevalla kaudella.

Espanjalaislähteiden mukaan, Pogba kieltäytyi pelaamasta lauantain ystävyysottelussa AC Milania vastaan, kiihdyttääkseen siirtoaan Madridiin.

United-pomo Ole Gunnar Solskjaer kertoi, että ranskalaistähti jäi sivuun ottelusta pienen kivun vuoksi.

– Puhuin hänelle harjoittelun jälkeen, eikä hän tuntenut olevansa kunnossa, Solskjaer sanoi.

– Paul todennäköisesti palaa ensi viikon alussa mukaan harjoitteluun. Se ei ole loukkaantuminen, hän vain tunsi pientä kipua.

– Emme halunneet ottaa riskiä tänä viikonloppuna ja hänen pitäisi olla kunnossa Chelseaa vastaan sunnuntaina.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa