Mauricio Pochettino yksi Arsenalin vaihtoehdoista.

Mauricio Pochettino yksi Arsenalin vaihtoehdoista – pitääkö mies sanansa?

Mauricio Pochettino yksi Arsenalin vaihtoehdoista Unai Emeryn korvaajaksi – kaksi manageria saanut lähteä Arsenalista lyhyen ajan sisään.

Unai Emery joutui hyvästelemään Emiratesin perjantaiaamuna heikon menestyksen seurauksena – seura nimesi väliaikaiseksi päävalmentajakseen Fredrik Ljungbergin.

Lontoolaisseura jatkaa uuden managerin metsästämistä ja yksi vaihtoehdoista on entinen Tottenham-manageri Mauricio Pochettino, kertoo The Athletic.

Argentiinalaisen reilu viiden vuoden pesti Tottenhamissa päättyi viime viikolla – tilalle asteli José Mourinho.

Pochettinon tilanteesta on pyöritelty useampiakin vaihtoehtoja, mutta todennäköistä on, että mies pitää hetken taukoa.

Se, että nähdäänkö argentiinalaisvalmentaja tulevaisuudessa Arsenalin peräsimessä, on mielenkiintoista, sillä mies on itse aikaisemmin sanonut, että ei tule toimimaan koskaan Arsenalin managerina.

“En tule koskaan toimimaan Barcelonan tai Arsenalin johtajana, koska olen niin tunnistettu Tottenhamin ja Espanyolin kanssa”, Pochettino sanoi 2018.

“Kasvoin Newell’s Old Boys:n kanssa, enkä koskaan johda Rosario Centralia. Se on minun päätökseni, koska työskentelen mieluummin maatilallani Argentiinassa kuin joissain paikoissa.”

George Graham on yksi esimerkki managerista, joka valmensi sekä Arsenalia että Tottenhamia. Pochettinon tilanne on hieman eri, kun otetaan huomioon hänen suhteensa Tottenham-faneihin, ja että Tottenhamista lähdöstä on kulunut niin vähän aikaa – Graham toimi Arsenalissa vuosina 1986-1995 ja Tottenhamissa vuosina 1998-2001.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa