Norwich Cityltä todella vaisu esitys vieraissa -Teemu Pukin osuma oli senteistä kiinni

schedule 21 syyskuun 2019 - 17:52
person Joonas Eriksson

Norwich Cityltä todella vaisu esitys vieraissa. Kanarianlinnut kohtasivat lauantai-iltana Burnleyn vieraskentällä ja esitys oli pettymys.

Norwich City lähti hakemaan kauden ensimmäistä vierasvoittoa Englannin Valioliigassa. Vastassa oli Burnley, joka on aloittanut kauden yhdellä voitolla, kahdella tasapelillä ja kahdella tappiolla.

Kanarianlintujen osalta ottelu lähti käyntiin mukavasti, kun heti 8. peliminuutilla Teemu Pukki karkasi läpiajoon, mutta Burnleyn maalivahti Nick Pope pelasti tilanteen huikealla jalkatorjunnalla. Osuma oli kiinni aivan muutamista senteistä.

Sitten alkoi Norwichin vaikeudet. 10 pelatun minuutin jälkeen Norwichin puolustus nukahti täysin. Chris Wood jäi täysin vartioimatta kulmapotku tilanteessa ja hän pääsi pukkaamaan aivan ilmaiseksi pallon ohi Norwich-vahti Tim Krulin.

Vain neljä minuuttia avausmaalin jälkeen Norwichin puolustuksessa nähtiin taas täydellinen nukahdus; Ben Godfrey antoi ensimmäisen maalin tehneen Woodin aivan vapaasti siirtämään keskityksestä pallon jo toistamiseen maaliin.

Alun vaikeuksien jälkeen vieraat saivat pelin taas kasaan ja ensimmäisen puoliajan loppupuolilla nähtiinkin mukavia hyökkäyksiä, mutta tuloksetta. Puoliajalle marssittiin isäntien johtaessa 2-0.

Toisella puoliskolla pelin rauhoittui. Pallonhallinta oli Norwichilla, mutta joukkue ei pystynyt luomaan hyviä maalipaikkoja.

Woodille haettiin hattutemppua, mutta veto hyvältä paikalta suuntautui Krulin syliin.

Teemu Pukki oli pimennossa miltein koko pelin, jos muutamia paikkoja ei lasketa. Barnley-pakit pitivät huuhkaja hyökkääjän aisoissa, eikä 29-vuotias Pukki päässyt kunnon maalipaikkoihin hyvän vartioinnin takia.

Lopputuloksiksi kirjattiin lukemat 2-0 isäntien eduksi.

Ennen ottelua Norwich ja Burnley oli sarjataulukossa perättäisillä sijoilla 13 ja 14. Burnley nousi taulukon 7. sijalle ja Norwich tippui sijalle 15.