Ohhoh! Adama Traoré oli lähellä lähteä nuorempana NFL:ään.

Ohhoh! Oliko Adama Traoré lähellä jättää jalkapallon ja siirtyä NFL:ään?

Valioliigassa Wolverhamptonia edustava Adama Traoré teki nuorempana vaikutuksen NFL-joukkueissiin – miestä houkuteltiin amerikkalaisen jalkapallon pariin.

Adama Traorén joukkuetoveri Wolvesista, Romain Saïss, on kertonut tarinan, jonka hän kuuli Traorélta itseltään.

Tarinan mukaan espanjalaishyökkääjän fyysiset ominaisuudet tekivät suuren vaikutuksen NFL:ssä.

– Näen hänet joka päivä, koska olemme kuntosalilla yhdessä, ennen tai jälkeen harjoitusten, Saïss kertoi RMC Sportille.

– Ehkä hänellä on talossaan kuntosali, mutta harjoituksissa hän ei koskaan “pumppaa rautaa”, oli kyseessä sitten penkkipunnerrus tai muu. Hän on kyllä valtava ja erittäin nopea.

– Muistan sanoneeni hänelle: “Sinä juokset kuin amerikkalaisen jalkapallon pelaaja. Hän vastasi, että kun hän pelasi vielä Barcelonassa, NFL-joukkueet yrittivät houkutella hänet pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa. Niin räjähtävä hän oli.

– Jotkut ihmiset sanovat, että se ei ole mahdollista, että hän voisi pelata jalkapalloa.

Harkitsiko nykyinen Wolves-tähti todella vaihtaa amerikkalaiseen jalkapalloon? Sitä Traoré ei ilmeisesti ole kertonut joukkuetoverilleen.

Saïssin väitteet siitä, että 23-vuotias Traoré ei harrasta minkäänlaista painonnostoa voiman takia, kulkee käsi kädessä laitahyökkääjän oman selityksen kanssa.

Traoré sanoi espanjalaiselle Marcalle vuonna 2018.

– Harjoittelen joka päivä fysiikkavalmentajani kanssa ja ihmiset kysyvät, teenkö painonnostoa, tai sosiaalisessa mediassa he kysyvät, otanko jotain vai mitä teen, mutta en, se on vain fyysistä työtä, en tee töitä saadakseni lihaksia, koska lihakseni kasvavat nopeasti.

– Ei, en ole nostanut ainuttakaan painoa. Tiedän, että ihmiset eivät usko siihen, mutta se on totta.

View this post on Instagram

🐺

A post shared by Adama Traore Diarra (@adamatrd37) on

Traorésta on tullut yksi joukkueensa avainpelaajista ja on herättänyt samalla suurta kiinnostusta myös muissa joukkueissa.

Hänet on muun muassa yhdistetty 80 miljoonan punnan jättikauppaan, jossa hän liikkuisi hallitsevan mestarin Manchester Cityn suuntaan jo tässä kuussa – tämä tosin vaikuttaa melko kaukaa haetulta.

Lue myös:
Nappaa itsellesi liVARpoolin paita ja jopa 400€ pelirahaa!

Jaa