Ryöstöyrityksen kohteeksi heinäkuussa joutuneet Özil ja Kolasinac joutuneet keskelle jengisotaa

Özil ja Kolasinac joutuneet keskelle jengisotaa – molemmat jättävät seuran?!

Arsenalia edustavat Özil ja Kolasinac joutuneet keskelle jengisotaa, tahtomattaan: se saattaa johtaa molempien pelaajien lähtöön seurasta.

Lontoolaisseura Arsenalia edustavat Mesut Özil ja Sead Kolasinac joutuivat ryöstöyrityksen kohteeksi, kun kaksikko oli liikenteessä ensimmäisenä mainitun autolla, Lontoossa, heinäkuun lopulla (katso video hyökkäyksestä täältä).

Kaksikosta Kolasinac onnistui estämään ryöstöyrityksen, mutta tapahtuneen myötä kumpaakaan pelaajista ei nähty Arsenalin Valioliiga-kauden avausottelussa Newcastlea vastaan.

Hyökkäyksen tiimoilta on pidätetty kaksi henkilöä ja tämän toivottiin rauhoittavan tilannetta, mutta todellisuus on toinen: Özil ja Kolasinac ovat joutuneet keskelle jengisotaa.

Ryöstöyrityksen jälkeen itäeurooppalainen jengi nimittäin uhkaili hyökkäyksen takana ollutta lontoolaisjengiä. Tästä kimpaantuneena lontoolaisjengin jäsenet ovat yrittäneet hyökätä Özilin ja Kolasinacin Lontoossa sijaitseviin taloihin sekä lähettäneet pelaajille internetin välityksellä todella rajuja uhkauksia.

Hyökkäysyritysten ja uhkausten vuoksi Kolasinacin vaimo on palannut Saksaan, josta bosniahertsegovinalaisjalkapalloilija siirtyi kesäkuussa 2017 Arsenaliin.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Tällä hetkellä tilanne on niin paha, että ilmassa on paljon huhuja, joiden mukaan sekä Kolasinac että myös Özil saattaisivat vetää nimensä pois Arsenalin pelaajalistoilta eli toisin sanoen vaihtaa mahdollisesti seuraa.

Özil on yhdistetty MLS-seura D.C. Unitediin, joka hakee korvaajaa tammikuussa takaisin Britteinsaarille palaavalle Wayne Rooneylle, ja saksalaispelurin onkin kerrottu keskustelevan kahvilaketjunsa laajentamisesta Yhdysvaltoihin – osana mahdollista siirtoa D.C. Unitedin paitaan.

Kolasinac puolestaan yhdistettiin alkukesästä FC Barcelonaan, ja vaikka tuossa huhussa ei olisikaan perää, ottajia muualta Euroopasta löytyy satavarmasti.

Se on joka tapauksessa selvää, ettei kaksikkoa tulla näkemään, ilman dramaattisia muutoksia, Arsenalin vahvuudessa hetkeen aikaan ja tämän myönsi myös pohjoislontoolaisseuran manageri Unai Emery.

– En osaa sanoa, milloin he palaavat, The Sun kertoo Emeryn sanoneen.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa