Özilin ja Kolasinacin turvallisuus uhattuna: kaksikon väitetään saaneen jopa tappouhkauksia, eikä heidän paluustaan Arsenalin vahvuuteen ole tietoa.

Özilin ja Kolasinacin turvallisuus uhattuna – manageri ei tiedä, milloin palaavat

Özilin ja Kolasinacin turvallisuus uhattuna: Arsenal-kaksikko joutui hyökkäyksen kohteeksi aiemmin tänä kesänä ja mitä ilmeisimmin tilanne on yhä vakava.

Mesut Özil ja Sead Kolasinac olivat heinäkuussa liikenteessä Lontoon kaduilla, saksalaispelaajan autolla, kun moottoripyörillä/skoottereilla liikenteessä ollut porukka yritti mitä ilmeisimmin ryöstää Özilin. Auton kyydissä oli myös Özilin tuore vaimo.

Useiden arvailujen mukaan heillä ei ollut tietoa, että kyydissä oli myös tankkimainen Kolasinac ja tämä onnistuikin estämään sen, ettei mitään pahempaa tapahtunut – vaikkakin hänellä oli vastassaan puukko kädessään ollut kaveri (lue koko juttu aiheesta ja katso video tilanteesta täältä).

Özil ja Kolasinac olivat poissa Arsenalin seuraavasta harjoitusottelusta, mutta FC Barcelonaa vastaan heidät nähtiin, Kataloniassa, kentällä ja sen myötä heidän oletettiin pelaavan eilen, kun lontoolaisseura avasi kautensa 1-0-vierasvoitolla Newcastlesta.

Arsenal tiedotti kuitenkin pelin alla, ettei kaksikko pelaa ottelussa turvallisuussyistä.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin – voita suosikkijoukkueesi pelipaita!

– Mesut Özil ja Sead Kolasinac eivät ole kokoonpanossamme kauden avausottelussa Newcastlea vastaan, johtuen jatkuneista turvallisuuteen liittyvistä selkkauksista, joita poliisi tutkii.

– Pelaajiemme ja heidän perheiden hyvinvointi on meille aina ykkösprioriteetti; teimme tämän päätöksen keskusteltuamme pelaajien ja heidän edustajiensa kanssa. Teemme yhteistyötä poliisin kanssa ja jatkamme sekä pelaajiamme että heidän perheiden tukemista.

Useiden brittilähteiden mukaan heitä olisi seurattu, mitä todennäköisimmin samojen rikollisten toimesta, Lontoossa ja joidenkin huhujen mukaan he olisivat saaneet myös tappouhkauksia. Molemmilla on käytössään toistaiseksi omat vartijat ja huolestuttavinta on se, ettei Arsenal-manageri Unai Emery osannut sanoa Newcastle-voiton jälkeen, milloin kaksikko tullaan näkemään takaisin kokoonpanossa.

– Seura hoitaa tätä tilannetta. Me haluamme heidät takaisin mahdollisimman pian, että he pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan normaalisti. En tiedä (tulevatko he pelaamaan ensi viikolla Burnleyta vastaan).

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa