Tästä syystä Steven Gerrard ei voi liittyä Liverpooliin.

Peter Moore: Tästä syystä Steven Gerrard ei voi liittyä Liverpooliin

Liverpoolin toimitusjohtaja Peter Moore on antanut ajatuksensa siitä, että Steven Gerrard hankittaisiin takaisin, jotta hän voi nostaa Valioliiga -pokaalia.

Äskettäin haastattelussa ollut 65-vuotias Moore vastasi kannattajien “pyyntöihin”, joissa fanit haluaisivat seuralegenda Steven Gerrardin palaavan managerin tehtäviltään Anfieldille pelaamaan kauden viimeiset ottelut ja nostamaan Valioliiga -pokaalia.

Ideaahan ei varmasti monikaan ottanut täysin todesta, mutta joka tapauksessa Moore selitti, mitä pitäisi tapahtua, jotta idea voitaisiin toteuttaa.

– Antakaa minun selittää, mitä pitäisi tapahtua, Moore sanoi Soccer Ladumalle.

– Joten kysymys on, voimmeko tuoda Steven Gerrardin takaisin saamaan Valioliiga -mitalin? Ja kysyn sinulta seuraavaa; minkä pelaajan haluat leikata joukkueesta, jotta se tapahtuisi?

– Jos et ole huomannut, hän on samanaikaisesti myös toisen jalkapalloseuran työntekijä.

– Katsokaa, me kaikki rakastamme Stevie G:tä ja olemme kaikki erittäin ylpeitä hänestä hänen uransa johdosta, mutta näen jatkuvasti tämän; “Tuokaa hänet viiden päivän sopimuksella, jotta hän voi voittaa mitalin”, mutta se ei vain tapahdu niin.

– Kemia pukuhuoneessa on tärkeä. Voitteko kuvitella sen? Sinun on leikattava pelaaja, sanottava “et saa mitalia”?

– Ei ole niin, etteikö he jakaisi nämä asiat kaikille. Sinulla on joukkue, eikö? Ja kolmanneksi, et voi lisätä pelaajaa joukkueeseen, kun se on lukittu. Lukuun ottamatta tuota, se on todella mahdollista.

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Jaa