Rio Ferdinand: Thierry Henry teki Ruud van Nistelrooyn surulliseksi.

Rio Ferdinand: “Thierry Henry teki Ruud van Nistelrooyn surulliseksi”

Manchester United-legenda Rio Ferdinand muisteli joukkuetoverin Ruud van Nistelrooyn olleen surullinen, jos Thierry Henry teki enemmän maaleja.

Entisen ManU-hyökkääjän Ruud van Nistelrooyn voidaan sanoa olleen yksi aikansa vaarallisimmista hyökkääjistä – mies iski United-paidassa 150 maalia 219 ottelussa.

Samaan aikaan Arsenalin historian paras maalintekijä Thierry Henry oli uransa huipulla – ranskalainen mätti Arsenalille 228 maalia 375 ottelussa.

Ferdinand paljasti, että van Nistelrooy piti Henryä pahimpana kilpailijanaan, ja oli raivoissaan, jos hän huomasi, että arsenal-hyökkääjä oli ohittanut hänet peliviikolla.

– Sinulla on ollut kaikki nämä kaksintaistelut vuosien varrella, hienot pelaajat tarvitsevat suuria kaksintaisteluja, Ferdinand sanoi.

– He tarvitsevat kaksintaisteluita. Heidän pitäisi katsoa toisiaan.

– Ruud van Nistelrooy tuli yleensä pukuhuoneeseen pelin jälkeen, luota minuun, yritämme voittaa liigan, olemme voittaneet jonkun 3-1 tai 4-1, hän on tehnyt yhden maalin, hän tulee sisään, katsoo televisiota ja toteaa “ohh”.

– Hän istuu alas. Kysymme: “Ruud, oletko kunnossa, mikä vialla?” Ja hän vastaa: “Ei mitään, ei mitään”.

– Sitten joku toteaa: “Thierry on tehnyt kaksi maalia tänään, Ruud on tehnyt vain yhden, joten hän on nyt maalin takana.” Ja hän istuu siellä surullisena, ja voit nähdä sen.

– Minulla oli tapana istua siellä ja tämä kaveri on vihainen. Me vain voitimme 3-1, hän teki maalin, syötti myös yhden ja on pettynyt.

Ferdinand lisäsi vielä, että huolimatta van Nistelrooyn reaktiosta, hän oli onnellinen siitä, että tämän kaltaisia pelaajia oli joukkueessa.

– Se on haluamasi vietti, päättäväisyys. Se on yksimielisyys, jota tarvitset, jos haluat olla huipulla.

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa