Sadio Manélle huima palkankorotus? Tekeillä jälleen uusi sopimus

Sadio Manélle huima palkankorotus? Gazzetta dello Sportin mukaan Liverpool on valmis tarjoamaan senegalilaistähdelleen jälleen uutta sopimusta.

27-vuotias Sadio Mané teki viime vuoden lopussa viisivuotisen sopimuksen Liverpoolin kanssa – sopimus tuo miehelle noin 7,8 miljoonaa puntaa vuodessa.

Italialaisen Gazzetta dello Sportin toimittaja Nicolò Schira väittää, että Liverpool haluaa palkita senegalilaisen tarjoamalla hänelle uutta sopimusta, joka pitäisi hänet Anfieldillä vuoteen 2025 asti.

Schiran kertomien tietojen mukaan uusi sopimus toisi tähtihyökkääjälle noin 11,5 miljoonaa puntaa vuodessa.

Mané pelasi upean edelliskauden ja jakoi Valioliigan maalikuninkuuden 22 maalilla yhdessä joukkuetoverinsa Mohamed Salahin ja Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyangin kanssa – kausi huipentui Mestarien liigan voittoon.

Kesän siirtoikkunan alla liikkui pieniä huhuja siitä, että Real Madrid olisi ollut kiinnostunut senegalilaishyökkääjästä, mutta Liverpoolia johtava Jürgen Klopp on tehnyt hyvinkin selväksi, että Mané on hyvin tärkeä osa heidän menestystään ja he eivät ole valmiita luopumaan hänestä.

Liverpool ei tehnyt sen suurempia hankintoja kesän siirtoikkunassa, koska seuran uskotaan valmistelleen kyseistä sopimusta Manélle, on myös selvää, että Klopp on tyytyväinen nykyiseen joukkueeseensa.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa