Valioliiga: Manchester City - Liverpool

Supertietokone ennusti Valioliigan lopullisen sarjataulukon!

Supertietokone ennusti Valioliigan lopullisen sarjataulukon: sarja on ollut viime päivät maajoukkuetauolla – tositoimiin palataan viikonlopun aikana.

Valioliigan alkukausi on ollut hyvin yllätyksellinen, mikä paljastuu pelkästään sarjataulukon kärkipäätä katsomalla: piikkipaikalla on Leicester City ja neljättä sijaa pitää hallussaan Southampton. Lisäksi ottelun vähemmän pelannut Aston Villa nousisi voitolla jakamaan kärkipaikkaa Leicesterin kanssa.

Kun sarjataulukkoa rullaillaan alaspäin, Manchester City ja Arsenal löytyvät vasta jaetulta kymmenenneltä sijalta, Manchester Unitedin ollessa vasta 14:ntenä.

Mutta miltä sarjataulukko tulee näyttämään, kun Valioliiga-kausi 2020-21 on paketissa eli joukkueet ovat pelanneet 38 ottelua?

Meillä jokaisella voi olla omat mielipiteemme, mutta se taas on täysin toinen juttu, että pitävätkö ne näkemykset paikkansa. Toisin sanoen kukaan ei voi sataprosenttisella varmuudella tietää joukkueiden lopullisia sijoituksia, ei edes supertietokone, joka on ennustanut lopullisen sarjataulukon, mutta mielenkiintoistahan se on nähdä, mihin tällainen kone pystyy.

Supertietokoneen mukaan sekä West Bromwich Albionin että Fulhamin visiitti Valioliigaan jää vain kauden mittaiseksi. Lisäksi seuraan liittyy viime kaudella upeita otteita esiintynyt, mutta tällä kaudella vain yhden pisteen kerännnyt Sheffield United. Mestaruuden tuo kone uskoo matkaavan Manchesterin siniselle puolelle.

FiveThirtyEight raportoi supertietokoneen ennustuksen:

1. Manchester City

2. Liverpool

3. Chelsea

4. Tottenham

5. Leicester City

6. Manchester United

7. Arsenal

8. Aston Villa

9. Southampton

10. Everton

11. Wolverhampton

12. West Ham

13. Crystal Palace

14. Leeds United

15. Brighton & Hove Albion

16. Newcastle United

17. Burnley

18. Sheffield United

19. Fulham

20. West Bromwich Albion

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa