Teemu Pukille haastaja Bayern Münchenistä? Norwich City on kiinnostunut Ghanan maajoukkuehyökkääjä Kwasi Okyere Wriedtistä.

Norwich vahvistumassa – Teemu Pukki saa haastajan Bayern Münchenistä?

Teemu Pukille haastaja Bayern Münchenistä? Kesällä naurettavan vähän uusiin pelaajahankintoihin käyttänyt Norwich kaipaa vahvistuksia.

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on ollut yksi Valioliigan alkukauden sensaatioista: piskuisen Norwich Cityn paidassa pelaava Pukki on tehnyt kuusi maalia ja alustanut kaksi, ollen suoranaisesti mukana 80 prosentissa joukkueensa maaleista.

Pukki jäi kauden, ja samalla uransa, viidessä ensimmäisessä ottelussa ainoastaan kertaalleen maaleitta, mutta nyt hän ei ole osunut maalipuiden väliin kolmeen viime otteluun.

Kyse ei ole ollut kuitenkaan Pukin tason putoamisesta, vaan hän on yksinkertaisesti ollut viime peleissään vastustajien erittäin tärkeässä vartioinnissa, eikä tilannetta ole auttanut tippaakaan Norwichin useiden avainpelaajien loukkaantumiset.

Onkin päivänselvää, ettei Pukki kykene niin sanotusti yksinään pelastamaan tällä hetkellä putoajan paikalla olevan Kanarianlintujen sarjapaikkaa, vaan Norwich tarvitsee suomalaisen taustalle lisää tulivoimaa.

Seuran saksalaismanageri Daniel Farke onkin kiinnittänyt Bildin mukaan katseensa Bayern Münchenissä pelaavaan Kwasi Okyere Wriedtistä, joka on Pukin tavoin pelipaikaltaan hyökkääjä.

Hampurissa syntynyt ja saksaa puhuva Wriedt ei ole mahtunut pelaamaan tällä kaudella Bayernin edustusjoukkueessa ja sen sijaan hän on viettänyt koko alkukauden müncheniläisjätin kakkosjoukkueessa, Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, jossa hän on tehnyt 11 otteluun kahdeksan maalia ja syöttänyt kaksi.

25-vuotiaan Wriedtin, joka on pelannut Bayern-urallaan yhdessä Bundesliiga-ottelussa ja yhdessä Saksan Cupin ottelussa, nykyisen sarjatason ei kannata kuitenkaan antaa hämätä: hän nimittäin kuuluu Ghanan maajoukkueeseen, jonka paidassa hän debytoi vuonna 2018.

Norwich City ei ole myöskään ainoa seura, joka on kiinnittänyt katseensa Wriedtiin, sillä ainakin useiden Hollannin pääsarjassa, Eredivisiessä, pelaavan joukkueen tiedetään olevan kiinnostunut ghanalaisesta.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa