Teemu Pukki ei saanut bileitä pystyyn – Norwich City joutui taipumaan taas vieraissa

schedule 28 syyskuun 2019 - 17:55
person Joonas Eriksson

Teemu Pukki ei saanut bileitä pystyyn, kun Norwich City haki vierasvoittoa Lontoosta: Crystal Palace oli vahvempi ja vei kamppailun lukemin 1-0.

Norwich Cityn alamäki sai jatkoa. Vaikka joukkue pystyikin kaatamaan muutama viikko takaperin Manchester Cityn, tällä hetkellä joukkue on ahdingossa. Kanarianlintujen sairaslistalla olevien pelaajien määrä on kammottava ja Crystal Palace -ottelun joukkueen maalilla aloittanut Ralf Fährmann oli yksi niistä, jotka kasvattivat loukkaantuneiden listaa entisestään.

Teemu Pukki oli ottelussa selvästi paremmin mukana kuin viime viikonlopun Burnley-ottelussa, mutta maaleja Valioliigan maalipörsin kolmoselta ei tänä iltana nähty.

Ottelun 20. peliminuutilla Norwich sai todella huonoja uutisia. Ensin Ibrahim Amadou kaatoi vastustajan pelaajan oman boksin sisällä ja ottelun tuomari puhalsi tilanteesta rangaistuspotkun. Pallon taakse asteli rankkarispesialisti Luka Milivojevic, joka laittoi pallon näyttävästi ohi Ralf Fährmannin. Lisää ongelmia toi Fährmannin loukkaantuminen, jonka vuoksi hän joutui jättää ottelun kesken.

Fährmannin loukkaantuminen on melkoinen katastrofi Norwichille, sillä joukkueen ykkösvahti Tim Krul loukkaantui edellisessä ottelussa.

Norwichin saamista huonoista uutisista huolimatta ensimmäisen puoliajan loppu mentiin keltapaitojen hallinnassa. Joukkue näyttikin elonmerkkejä, mutta maalit jäivät puuttumaan. Tauolle mentiin isäntien johtaessa lukemin 1-0.

Toisella puoliajalla pallonhallinta oli selvästi vierasjoukkueella, mutta maalipaikkojen määrä ei päätä huimannut. Lisäajalla Crystal Palace tuplasi johtonsa, kun Andros Townsend niittasi loppulukemiksi numerot 2-0.

Norwichin sairastuvalla on yhteensä seitsemän pelaajaa: Timm Klose, Tim Krul, Alexander Tettey, Tom Trybull, Mario Vrancic, Christoph Zimmermann ja illan ottelussa loukkaantunut Fährmann ovat sivussa ainakin toistaiseksi. Tilanne näyttää todella vakavalta.