Teemu Pukki jäi aikanaan ilman sopimusta Chelseaan: nyt hän pääsi näyttämään osaamisensa konkreettisesti lontoolaisseuralle iskemällä heitä vastaan maalin ja alustamalla toisen.

Teemu Pukki jäi aikanaan ilman sopimusta Chelseaan – kuittasi nyt kalavelat!

Teemu Pukki jäi aikanaan ilman sopimusta Chelseaan ja eilen hän pääsi kuittaamaan nuo kalavelat maalaamalla lontoolaisseuran verkkoon.

Teemu Pukki on ihastuttanut Valioliigassa koko lyhyen alkukauden ajan. Hän on nyt pelannut kenties maailman kovimmassa jalkapallosarjassa kolme ottelua ja tehnyt niissä uskomattomat viisi maalia.

Valioliigan maalipörssiä johtava suomalaishyökkääjä alkaakin jo nyt lähennellä niitä maalimääriä, joita hänelle monet ennen kauden alkua povailivat; suomalainen saattaa ihan aidosti taistella Valioliigan maalikuninkuudesta, sillä hän on osoittanut kykenevänsä maalaamaan myös sarjan huippujoukkueita vastaan – osuen Liverpoolin ja Chelsean verkkoon.

Eilisestä maalista Chelseata vastaan teki mielenkiintoisen se, että hän pääsi ikään kuin sillä, ja Norwich Cityn ensimmäisen osuman maalisyötöllään, kuittaamaan kalavelat Lontoon sinisen puolen suuntaan.

Haluatko esim. Norwichin pelipaidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Pukki oli nimittäin aikanaan tryoutilla Chelseassa, jääden ilman sopimusta.

– Meillä oli yksi päivä jäljellä ennen siirtoikkunan sulkeutumista ja tarvitsimme hyökkääjän. Toimiessani Chelsean kansainvälisenä kykyjenetsijänä, olin seurannut Teemua 16-vuotiaasta saakka, Flemming Berg kertoo The Sports Rushin mukaan.

– Näin hänet Suomen maajoukkuepaidassa, Portugalissa pelatussa alle 17-vuotiaiden maajoukkueturnauksessa. Tiesin heti, että hänessä on jotain spesiaalia ja kerroin asiasta Chelsealle. Teemulle järjestettiin viikon tryout, mutta ehkä se sitten tuli liian aikaisin hänelle. Pari vuotta myöhemmin hän meni Sevillaan.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa