Teemu Pukki nousi maailmanlaajuiseksi ilmiöksi ja hän on esimerkiksi yksi suosituimmista puheenaiheista Twitterissä.

Teemu Pukki nousi maailmanlaajuiseksi ilmiöksi – tässä parhaita poimintoja!

Teemu Pukki nousi maailmanlaajuiseksi ilmiöksi: Valioliigan maalipörssiä johtavan suomalaishyökkääjän tarina on tällä hetkellä vertaansa vailla.

Valioliigaa on nyt pelattu kolme kierrosta. Teemu Pukki on onnistunut näistä jokaisella maalinteossa vähintään kertaalleen ja kaiken kaikkiaan hänellä on kasassa viisi maalia ja yksi maaliin johtanut syöttö.

Pukki on tehnyt Valioliigan Top 6 -seuroja vastaan kaksi maalia kahdessa pelissä: esimerkiksi tänä kesänä Manchester Unitedista Interiin kaupattu Romelu Lukaku onnistui United-paidassa maalinteossa Top 6 -seuroja vastaan ainoastaan kerran – yhteensä 20 ottelussa.

Haluatko esim. Norwichin pelipaidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Viime kaudella Championshipin maalipörssin voittanut suomalainen on tehnyt myös enemmän maaleja kuin Alexis Sanchez Manchester Unitedissa ja yhtä paljon kuin koko Huddersfieldin joukkue teki viime Valioliiga-kaudella ensimmäisessä 11 ottelussaan.

29-vuotias Pukki on myös tällä hetkellä kiinni Kultainen kenkä -palkinnossa, joka ojennetaan kauden päätteeksi Euroopan jalkapallon pääsarjojen parhaalle maalintekijälle; yksikään pelaaja ei ole tehnyt Euroopan Top 5 -sarjoissa yhtä paljon maaleja kuin Pukki.

Ei siis tarvitse ihmetellä, miksi Teemu Pukki trendaa tällä hetkellä maailmanlaajuisesti Twitterissä – hänestä kohistaan joka paikassa ja täysin aiheesta.

Twitteristä löytyy jopa linkki adressiin, jossa vaaditaan, ettei Pukista tehtyä värien täyttämää GIFiä enää käytettäisi. Twiitissä lukee “auttakaa tekemään Twitteristä turvallisempi paikka”.

Itse adressissa todetaan muun muassa seuraavaa:

– Rakastan selailla Twitteriä ja olen hauskojen GIFien suuri fani, mutta tuo järkyttävä neonvärinen Pukki-GIF vaarantaa perheeni. En ole yksin asian kanssa, tiedän sen.

Kyseinen GIF on varustettu Pukin Schalke-aikojen kuvalla, mutta sellainen löytyy suomalaistähdestä nykyisin myös Norwich-kuvalla varustettuna:

Tässä parhaita poimintoja Twitterin ihmeellisestä maailmasta:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa