Valioliigalle Hall of Fame.

Valioliigalle Hall of Fame – ketkä saavat kunnian olla ensimmäisiä jäseniä

Maailman kovimmaksi jalkapallosarjaksi kutsutulle Valioliigalle oma Hall of Fame – Liiga valitsee kaksi ensimmäistä kunniagallerian jäsentä.

Valioliiga on kertonut suunnitelmastaan avata oma Hall of Fame. Liiga tulee ilmoittamaan kaksi ensimmäistä jäsentä torstaina 19. maaliskuuta.

Hall of Fame -jäsenyys on korkein yksilöllinen kunnia, jonka liigan pelaaja voi saada.

19. maaliskuuta, kun Valioliiga paljastaa kahden ensimmäisen jäsenen nimet, käynnistyy myös äänestys, jossa fanit kutsutaan äänestämään entisiä pelaajia, jotka liittyvät Hall of Fame 2020 -tilaisuuteen.

Sarjan pääjohtaja Richard Masters: “Vuodesta 1992 lähtien Valioliiga on ollut koti maailmanluokan pelaajille, jotka ovat määritelleet sukupolvia ja antaneet meille houkuttelevan jalkapallokauden, kausi kaudelta.”

“Paikka Valioliigan Hall of Famessa on varattu parhaimmille. Se on tilaisuus faneillemme ympäri maailmaa muistella vuosia taaksepäin ja auttaa meitä juhlistamaan todella poikkeuksellisia peliuria.”

Myös Valioliigan monivuotinen yhteistyökumppani Budweiser on mukana käynnistämässä Hall of Famea.

” Olemme intohimoisia jalkapalloa kohtaan, samoin kuin kuluttajamme, joten emme voisi olla ylpeämpiä juhliessamme urheilua ja pelaajien perintöä yhdessä Valioliigan Hall of Famen kanssa,” kertoi Budweiserin markkinointijohtaja Steve Arkley.

Hall of Fame -jäsenen on oltava eläkkeellä ja vain heidän Valioliiga -uransa otetaan huomioon heidän ehdokkuudessa.

Jokainen jäsen saa henkilökohtaisen mitalin, johon on kaiverrettu Hall of Fame -vihkimisvuosi.

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa