Valioliigan tehokkaimmat duot.

Valioliigan tehokkaimmat duot – Tottenham-kaksikko sijalla yksi

TransferMarkt listasi Valioliigan tehokkaimmat duot, jotka ovat pelanneet yli 5000 minuuttia yhdessä – Harry Kane ja Heung-Min Son sijalla yksi.

Tottenham-kaksikko Harry Kane ja Heung-Min Son nousivat listan kärkeen, kun katsotaan maalisuhdetta ottelua kohden.

Tottenhamin tähtihyökkääjä Kane on onnistunut 67 kertaa maalinteossa, kun miehet ovat pelanneet yhdessä. Sonin 36 maalia nostaa yhteismäärän 103:een – 1,29 maalia per ottelu.

Maalimäärässä he häviävät Arsenalin kahdelle legendalle, Robert Piresille ja Thierry Henrylle, jotka tekivät 162 maalia ollessaan yhdessä kentällä – Tottenham-kaksikon maalisuhde per peli on kuitenkin korkeampi.

Valioliigaa johtavan Liverpoolin hyökkäysduo Mohamed Salah ja Sadio Mané tulevat listan toiselle sijalle 89 maalillaan – kaksikon maalisuhde on 1,26 maalia per ottelu.

Manchester Cityn Sergio Agüero ja Raheem Sterling ovat puolestaan onnistuneet tekemään 100 maalia, joka antaa heille 1,22 maalia per ottelu -suhteen.

Listaa täydentää vielä ex-Liverpool-kaksikko Steven Gerrard ja Fernando Torres, jotka pelasivat loistavasti yhteen Rafael Benítezin alaisuudessa – kaksikko laukoi yhdessä 81 maalia, jolla saa 1,12 maalia per ottelu -suhteen.

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa