Huomasitko? Hämäsikö Roberto Firmino Chelsea-molaria.

VIDEO: Huomasitko? Hämäsikö Roberto Firmino Chelsea-molaria

Chelsea-maalivahti Kepa Arrizabalaga teki todella ison virheen sunnuntaina Liverpoolia vastaan – hämäsikö Roberto Firmino nuorukaista oikein kunnolla?

Espanjalaismolari Kepa Arrizabalaga joutui suorastaan naurunalaiseksi, kun hän antoi todella riskialttiin syötön Liverpoolia vastaan sunnuntaina.

Valtaosalle tilanteesta nousi esiin Sadio Manén hyvyys jatkaa paineen antamista ja tietenkin maalivahdin virhearvio, mutta jotkut faneista ovat löytäneet osasyyn Kepan virheelle.

Fanit huomasivat, että Liverpoolin brasilialaistähti Roberto Firmino osoitti puolustajan suuntaan ja he uskovatkin, että näin hän hämäsi Chelsea-maalivahtia ja neuvoi häntä syöttämään keskelle kohti Jorginhoa.

Kepa joutui melkoiseen paineeseen viime kauden aikana, sillä 25-vuotias teki tämän kaltaisia virheitä muutamaankin otteeseen – kauden loppupuolella  kokenut 38-vuotias Willy Caballero alkoi saamaan peliaikaa.

Espanjalainen aloitti myös kauden ensimmäisessä ottelussa Brightonia vastaan ja eihän se aivan putkeen mennyt – vaikkakin ottelusta tuli 3-1 voitto.


KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21! 

Jaa