Liverpool-teini matki ivallisesti Harry Kanea ja joutui nyt maksamaan siitä muun muassa pelikiellon ja sakkojen muodossa.

VIDEO: Liverpool-teini matki ivallisesti Harry Kanea – joutui pelikieltoon!

Liverpool-teini matki ivallisesti Harry Kanea ja hänet asetettiin pelikieltoon: Harvey Elliott kiisti kohdistaneensa videota kehenkään yksittäiseen pelaajaan.

Englannin jalkapalloliitto on asettanut Liverpoolin 16-vuotiaan laiturin, Harvey Elliottin, kahden viikon mittaiseen pelikieltoon.

Netissä leviää video, jossa Elliott matkii Englannin maajoukkueen kapteenia, Harry Kanea, varsin ivalliseen tapaan ja rajua kieltä käyttäen.

Elliott kutsuu Kanea videolla sanoin “F*cking mong”, mikä on slangia ja viittaa ihmisen älykkyyteen sekä mahdollisiin oppimisvaikeuksiin.

Sosiaaliseen mediaan postaamansa videon myötä Elliott, joka myönsi rikkoneensa Englannin jalkapalloliiton sääntöjä, joutuu pelikieltonsa ohella myös käytöskurssille sekä maksamaan 400 euron sakot.

Video kuvattiin jo viime kaudella, kun Liverpool voitti täysin brittiläisessä Mestarien liigan finaalissa Tottenhamin numeroin 2-0.

Sittemmin Elliott on pyytänyt tapahtunutta julkisesti anteeksi sosiaalisessa mediassa, mutta liitto ei selvästikään nähnyt julkista pahoittelua riittävänä rangaistuksena. Anteeksipyynnössään Elliott totesi seuraavaa:

– Video kuvattiin, kun pilailin ystävien kanssa yksityisessä ympäristössä, enkä kohdistanut sitä kehenkään yksilöön, mutta ymmärrän toimintani olleen epäkypsää ja järjetöntä, Elliott pahoitteli tapahtunutta sosiaalisessa mediassa.

– Haluan peräänkuuluttaa sitä, että videon sisältö ei edusta sitä, mitä minä olen ihmisenä ja miten minut on kasvatettu, joten olen todella pahoillani.

Elliottin toimilla saattaa olla kauaskantoiset vaikutukset, sillä on vaikea nähdä, että hänellä olisi tämän jälkeen mitään asiaa Englannin maajoukkueeseen, ellei hän sitten saa sovittua asioita keskenään maajoukkuekipparin kanssa.

Viime kauden päätteeksi Fulhamista Liverpooliin siirtynyt nuorukainen on toistaiseksi pelannut yhden ottelun perinteikkään brittiseuran paidassa: hänelle kirjattiin syyskuussa täydet peliminuutit Carabao Cupin ottelussa MK Donsia vastaan.

Videon voit katsoa täältä:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa