Mesut Özilin autoon hyökättiin puukoin: Arsenal-tähden joukkuekaveri Sead Kolasinac pelasti tilanteen.

VIDEO: Mesut Özilin autoon hyökättiin puukkojen kanssa – Sead Kolasinac pelasti tilanteen, Özil pakeni ravintolaan!

Arsenalissa pelaavan Mesut Özilin autoon hyökättiin puukoin: bosnialaisjoukkuekaveri Sead Kolasinac nousi autosta ja pelasti tilanteen.

Sosiaalisessa mediassa leviää video, jossa näkyy yksi skootterilla matkassa ollut miespuolinen henkilö yrittää hyökätä Mesut Özilin autoon kesken ajomatkan.

Todellisuudessa, mikäli brittiraportteihin on luottamista, hyökkääjiä oli useampia.

Özilin kerrotaan pyrkineen pakoon autollaan, mutta lopulta hyökkääjät kykenivät ajamaan Arsenal-tähden edelle ja pysäyttämään tämän auton.

MEILLÄ MYÖS PIKKUPRINTTI KESTÄÄ PÄIVÄNVALON!

KOSKA SUOMALAINEN KYLLÄ HAISTAA PASKAPUHEEN!

Varsin hintelästä saksalaisesta tuskin olisi ollut selvittämään tilannetta, vaikkakaan itsepuolustustaidot eivät katso ulkonäköä, mutta kyydissä sattui olemaan korsto nimeltä Sead Kolasinac.

Tilanteen käynnistyttyä hän nousi välittömästi autosta ja keskeytti hyökkänneen henkilön aikeet. Hän hääti ensiksi hyökkääjän pois Özilin ovelta. Hyökkääjä yritti lähestyä uudelleen vielä auton takapuolelta, mutta kohti rynnännyt Kolasinac esti tämän aikeet.

Videokuvasta päätellen hyökkääjällä oli veitsi kädessä siinä vaiheessa, kun hän hyökkäsi auton takaa, mutta mitä ilmeisimmin mitään vakavaa ei päässyt tapahtumaan.

Özilin kerrotaan lopulta paenneen autostaan juosten ja hän ryntäsi sisään läheiseen turkkilaiseen ravintolaan. Hyökkääjät seurasivat häntä – edelleen kypärät päässään – mutta nähtyään ikkunan eteen tulleen ravintolan henkilökunnan, he poistuivat paikalta.

Ravintolan henkilökunnan kerrotaan astuneen kadun puolelle ja ajaneen hyökkääjät lopullisesti matkoihinsa: siitä, missä Kolasinac oli tässä kohtaa, ei ole tarkempaa tietoa. Muutaman minuutin päästä poliisit tulivat paikalle.

– Özil näytti kauhistuneelta, kuten kuka tahansa näyttäisi joutuessaan puukolla varustautuneiden henkilöiden jahtaamaksi. Hän näytti siltä kuin hän olisi juossut henkensä edestä ja niin hän varmaan myös teki, paikalla ollut silminnäkijä kertoo Daily Mailin haastattelussa.

– Näin hänen katoavan ravintolan sisään, hyökkääjät perässään. He eivät ottaneet missään vaiheessa kypäriään pois, olivat pukeutuneet mustiin vaatteisiin ja pitkähihaisiin paitoihin, vaikka sää oli lämmin. He erottuivat joukosta ja se kaikki oli todella karmivaa.

– Vain luoja tietää, mitä olisi tapahtunut, jos he olisivat saaneet hänet kiinni. Se kaikki oli niin epätodellista ja outoa. Ei tällaista osaa odottaa tapahtuvan, etenkään keskellä päivää.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa