Tuomari harmitteli Arsenalin hukattua maalipaikkaa ja se sai ihmiset sosiaalisessa mediassa riehaantumaan.

VIDEO: Hetkinen?! Tuomari harmitteli Arsenalin hukattua maalipaikkaa

Valioliigassa nähtiin maanantaina varsin erikoinen tilanne, kun tuomari harmitteli Arsenalin hukattua maalipaikkaa, joka olisi tuonut lontoolaiset tasoihin.

Liverpool jatkoi vakuuttavaa menoaan Valioliiga-kauden 2020-21 osalta, kun se kaatoi kotikentällään Arsenalin lukemin 3-1 ja otti kolmannen voittonsa kolmesta ottelusta. Samalla viime kauden mestari venytti uskomattoman tappiottomien kotiotteluiden putkensa jo kolmen vuoden ja viiden kuukauden mittaiseksi.

Arsenal avasi ottelussa maalihanat, kun Alexandre Lacazette siirsi vieraat 1-0-johtoon ottelun 25. minuutilla. Liverpool kuitenkin vastasi nopeasti, kun Sadio Mané tasoitti 28. peliminuutilla ja Andrew Robertson vei isännät johtoon 34. peliminuutilla.

Toisella puoliajalla Arsenal-manageri Mikel Arteta otti keskikenttäpelaaja Granit Xhakan vaihtoon ja vaihtoi hänen tilalleen Dani Ceballosin. Lontoolaisten pelinrakentelu parani välittömästi ja vain viitisen minuuttia tämän vaihdon jälkeen Lacazette pääsi nokikkain Liverpool-vahti Alissonin kanssa. Brasilialaisvahti veti tilanteessa pidemmän korren ja se aiheutti melkoista harmitusta paitsi Arsenalin ranskalaiskärjelle, jostain erikoisesta syystä myös ottelun tuominneelle Craig Pawsonille.

Pawson vaikutti olevan Lacazetten epäonnistuneen maalintekoyrityksen myötä erittäin harmissaan ja se sai luonnollisesti sosiaalisen median sekoamaan: osa uskoi Pawsonilla olleen betsi lyötynä, toiset taas pohtivat humorisoiden, josko brittituomarilla oli Lacazette hänen fantasy-joukkueessaan.

Ottelu päättyi lopulta Liverpoolin voittoon, kun Wolverhamptonista hallitsevan mestarin riveihin siirtynyt Diogo Jota iski 88. peliminuutilla joukkueensa 3-1-osuman.

Tässä vielä tuomarin harmittelu Lacazetten hukkaamaan maalipaikan jälkeen:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa