Manchester Unitedin Anthony Martial lensi ulos Tottenhamia vastaan tilanteesta, josta myös Erik Lamelan olisi tullut eittämättä saada punainen kortti.

VIDEO: VAR:lta katastrofaalinen virhe! Vain Anthony Martial lensi ulos

VAR:lta nähtiin katastrofaalinen virhe Manchester Unitedin ja Tottenhamin välisessä ottelussa, kun vain Anthony Martial lensi ulos.

Manchester Unitedin ja Tottenhamin välinen Valioliiga-ottelu käynnistyi vauhdikkaasti.

Bruno Fernandes vei isännät rangaistuspilkulta 1-0-johtoon, kun meneillään oli vasta ottelun toinen minuutti. Tästä ei mennyt kauaa, kun Tottenham avasi maalihanansa ja tuplaten: ensiksi Tanguy Ndombele osui neljännellä minuutilla ja Son Heung-Min ottelun kuudennella minuutilla.

Ottelun käännekohta nähtiin hieman ennen puolen tunnin täyttymistä – valitettavasti tuomarin ja VAR:n toimesta.

Tottenhamilla oli kulmapotku ja ennen sen antamista Erik Lamela törkkäsi kädellään Anthony Martialia kasvojen alueelle. Martial vastasi tähän samanlaisella tökkäyksellä ja jostain käsittämättömästä syystä ainoastaan Martial lensi tilanteesta suoralla punaisella kortilla suihkuun; itse asiassa Lamelan tempussa oli enemmän voimaa kuin Martialin.

Monien mielestä oikea tuomio olisi ollut keltaisen kortin näyttäminen molemmille, mutta näin tällä kertaa.

[vihjeet]

Martialin ulosajon jälkeen Manchester United romahti totaalisesti.

Ensiksi Harry Kane iski 30. peliminuutilla taululle Tottenhamin 3-1-vierasjohtolukemat ja 37. minuutilla Son Heung-Min iski illan toisen osumansa.

Sama meininki jatkui toisella puoliajalla. Spurs-puolustaja Serge Aurier iski komean sommitelman päätteeksi taululle jo 5-1-lukemat, kun ottelussa oli meneillään vasta 51. peliminuutti.

Lisää oli tulossa, kun vieraat olivat saaneet kunnon pelifiiliksen päälle ja samaan aikaan kentällä oli täysin haluton United. Ottelun 79. minuutilla Kane iski illan toisen maalinsa, kun hän paukautti rangaistuspilkulta taululle jo vieraiden 6-1-johtolukemat.

Nämä jäivät myös ottelun loppulukemiksi ja se tarkoitti Unitedin alavireen jatkumista: joukkue on juuri putoamisviivan yläpuolella, sillä se on voittanut kauden kolmesta ensimmäisestä ottelustaan vain yhden.

Tässä Martialin ulosajoon johtanut tilanne:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord