SJK ei pelaa kotonaan puoleentoista kuukauteen, mikä on täysin käsittämätöntä - keskellä kauneinta Suomen suvea ja jalkapallobuumin vallitessa.

Mitä ihmettä?! SJK ei pelaa kotonaan puoleentoista kuukauteen!

SJK ei pelaa kotonaan puoleentoista kuukauteen: kun kesken sarjakauden tulee tällainen tauko, se ei todellakaan tee hyvää lajille Suomessa.

Suomalaisessa jalkapallossa vallitsee tällä hetkellä melkoinen buumi.

Kiitos Huuhkajien erinomaisten otteiden Nations Leaguessa ja varsinaisissa EM-karsinnoissa, kiinnostus maajoukkuetta kohtaan on kenties korkeampi kuin koskaan aiemmin.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Kotimaisen jalkapallon pääsarjan, Veikkausliigan, otteluohjelmasta tätä ei kuitenkaan osaisi päätellä – ainakaan SJK:n osalta.

Suomen suvi on tällä hetkellä kauneimmillaan ja SJK:lle tulee käsittämätön 44 päivän tauko kotipeleistä.

Tällaisella otteluohjelmalla ihmiset Seinäjoen, ja Pohjanmaan, suunnalla ehtivät jo unohtaa koko Veikkausliigan olemassaolon, eikä seinäjokelaisseuran markkinointihenkilökuntaa käy todellakaan kateeksi.

SJK pelasi edellisen kerran kotikentällään 18. toukokuuta ja seuraava kotiottelu on luvassa 1. heinäkuuta. Toki yksi joukkueen kotiotteluista jouduttiin siirtämään Suomen Cupin vuoksi, mutta se ei muuta kokonaiskuvaa mihinkään suuntaan.

Oikeastaan vielä omituisemmaksi asian tekee se, että huhtikuussa SJK pelasi peräti neljä kotiottelua – siis keväällä, jolloin ihmisten houkutteleminen katsomoihin on haasteellista.

Ylipäätään on perin eriskummallista, että Veikkausliigaa pelataan jo huhtikuun alussa, jolloin iso osa pelinurmista on surkeassa kunnossa, osa joukkueista joutuu pelaamaan kotiottelunsa evakossa ja luonnollisesti myös pelin taso kärsii – ja sitten keskellä kesää, tarkalleen ottaen kesäkuussa, pidetään kahden viikon mittainen “luova tauko”.

Veikkausliigan ehdoton tehtävä olisi ottaa tässä kohtaa kaikki tehot irti suomalaisessa jalkapallossa vallitsevasta buumista, mutta totuus on jotain täysin muuta.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa