Fanien rasistinen käytös sai Portugalissa aikaan melkoisen tilanteen. Solvaukset menivät niin pitkälle, että Moussa Marega joutui jättämään ottelun kesken.

VIDEO: Fanien rasistinen käytös sai FC Porton hyökkääjän poistumaan kentältä – “Haluan kiittää myös erotuomaria, joka ei puolustanut minua”

Fanien rasistinen käytös sai Portugalissa aikaan melkoisen tilanteen. Solvaukset menivät niin pitkälle, että Moussa Marega joutui jättämään ottelun kesken.

Portugalin liigassa FC Portoa edustava Moussa Marega iski 69. peliminuutilla 2-1-voittomaalin ja tuuletti Vitória Guimaraes-faneille osoittaen ihoaan. Tästä kotijoukkueen fanit eivät ilahtuneet ja alkoivat imitoimaan apinaa. The Guardian -lehden mukaan myös kentälle heitettiin istuimia.

Porton valmentaja Sergio Conceicaon mukaan solvaukset oli alkanut jo alkulämmittelyissä.

FC Porton pelaajat yrittivät saada 28-vuotiaan hyökkääjän jatkamaan ottelua, mutta lopulta hän ei jatkanut peliä ja hänet otettiin vaihtoon.

Kävellessään kentältä pois Marega näytti katsomoon keskisormea ja peukkua alaspäin. Käsimerkeistä ottelun tuomari antoi Maregelle keltaisen kortin.

Marage kommentoi Instagram-tilillään ottelun jälkeisiä tunnelmia.

“Haluaisin kertoa näille idiooteille, jotka tulevat stadionille huutelemaan rasistisia solvauksia. MENKÄÄ PANEMAAN ITSEÄNNE!”

“Kiitän myös tuomareita siitä, että he eivät puolustaneet minua ja keltaisesta kortista, kun puolustin ihoni väriä. Toivon, että en näe teitä ikinä enää jalkapallokentällä. Olette häpeäksi”, Marega kirjoitti.

Myös Portugalin jalkapalloliitto otti tapahtuneeseen kantaa. Lausunnossaan liitto kertoi, että rasistista tai muuta solvaavaa käytöstä ei hyväksytä millään tapaa ja, että tapaus ei jää ilman rangaistuksia.

Marega poistuu kentältä käsimerkkejä näytellen:

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa