schedule 28 toukokuun 2020 - 18:27
person Teemu Sohkanen

Färsaarten Valioliigassa nähtiin mykistävä hattutemppu – HB Torshavnin Adrian Justinussen onnistui kolmesti vapaapotkussa.

AB Argir isännöi Torshavnia Färsaarten Valioliigassa viime sunnuntaina – vieraiden Adrian Justinussen laittoi show’n pystyyn.

Torshavn aloitti maalinteon jo 4. peliminuutilla, kun Ossur Dalbud siirsi vieraat 1-0 johtoon.

21-vuotias Justinussen laittoi pallon vapaapotkusta jo toistamiseen Argir-maalivahdin selän taaksen vain neljä minuuttia edellisestä.

Mutta yksi vapaapotkumaali ei nuorukaiselle riittänyt, niitä piti tehdä kolme – ja tämä kaikki alle kymmeneen minuuttiin.

Ottelu oli ehtinyt vanheta vain 17 minuuttia ja Horstavn-hyökkääjä oli hiljentänyt kotiyleisön yhdellä kaikkien aikojen hattutempulla.

Justinussen naulasi vielä loppulukemiksi 5-0 – tämäkin vain neljä minuuttia edellisestä.

Ottelun yhteenveto: Kotijoukkue nolla, vieraat viisi, Justinussen neljä maalia ja yksi syöttö.