Islannin futismaajoukkueen uusi vaakuna esiteltiin: tärkeä osa skandinaavista mytologiaa.

VIDEO: Islannin futismaajoukkueen uusi vaakuna esiteltiin – mieletön video!

Islannin futismaajoukkueen uusi vaakuna esiteltiin häkellyttävän upealla videolla, joka kertoo yksityiskohtaisesti tarinan vaakunan taustalla.

Härkä.

Kotka.

Lohikäärme.

Jättiläinen.

Niistä jokaisella on oma osansa skandinaavisessa mytologiassa ja nyt nämä kaikki neljä hahmoa esiintyvät Islannin jalkapallomaajoukkueiden uudessa vaakunassa.

Uusi vaakuna julkistettiin hieman yli kaksiminuuttisella videolla ja se herättää eittämättä sellaisia tunteita – satavarmasti ainakin islantilaisissa – että he ovat valmiita taistoon maansa puolesta, tietenkin tietyllä tapaa kuvaannollisesti puhuen, sillä mistään sodasta urheilussa ei nyt kuitenkaan ole kyse.

Tämän upean videon on ohjannut joukkueen maalivahti Hannes Þór Halldórsson, joka muistetaan esimerkiksi siitä, kun hän pysäytti vuoden 2018 jalkapallon MM-kisoissa argentiinalaistähti Lionel Messin rangaistuspotkun. Seuratasolla azerbaidzanilaista Qarabağia edustava Halldórsson on paitsi jalkapalloilija, myös elokuvaohjaaja.

Islannin miesten maajoukkueesta on muodostunut viime vuosien aikana melkoisen upea tarina, sillä ainoastaan hieman yli 360 000 asukkaan maa eteni vuonna 2016 jalkapallon EM-kisoihin ja kaksi vuotta myöhemmin jalkapallon MM-kisoihin. Neljä vuotta sitten pelatuissa EM-kisoissa maa eteni aina puolivälieriin saakka, pudottaen matkan varrella muun muassa Englannin.

Tässä tuo julkistusvideo Islannin jalkapallon uudesta vaakunasta:

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa