Nuori fani sai Juanmi Callejónin kyynelehtimään. Bolivar-paidassa viimeisen ottelun jälkitilanteet olivat liikaa keskikenttäpelaajalle. 

VIDEO: Itkuvaroitus! Nuori fani sai Juanmi Callejónin herkistymään!

Nuori fani sai Juanmi Callejónin kyynelehtimään. Bolivar-paidassa viimeisen ottelun jälkitilanteet olivat liikaa keskikenttäpelaajalle.

Napolia edustavan Jose Callejónin kaksoisveli Juanmi Callejón pelasi Bolivar-paidassa viimeisen ottelunsa ja nuori fani sai katsojat ja videon lopulla myös itse jalkapalloilijan vuodattamaan kyyneleitä.

Nuori poika tarrautui Callejónin jalkoihin kiinni, eikä meinannut päästää millään irti. 33-vuotias Callejón antoi lopulta tosifanilleen pelipaidan, jolla oli pelannut viimeisen ottelunsa.

Videon lopussa Bolivar-konkari lähtee kävelemään kohti pukukoppia itkien.

Callejón on pelannut suurimman osan urastaan Club Bolivarissa. Yhteensä kuuden kauden aikana mies on pelannut 222 ottelua, jonka aikana hän on maalannut 124 kertaa.

Juanmin veli Jose on kaksikosta menestyneempi jalkapalloilija. Vuonna 2008 Jose siirtyi Espanyolin riveihin, jossa hän pelasi kolmen kauden ajan. Seuraavana vuorossa oli hänen kasvattiseuransa Real Madrid. Los Blancosissa hän vietti kaksi kautta. Viimeisin seura on Napoli, jossa hän on ollut yhteensä seitsemän kautta ja pelannut huimat 325 ottelua.

Sydäntäsärkevä video nuoren fanin ja Callejónin kohtaamisesta:

Lue myös:
Nappaa itsellesi liVARpoolin paita ja jopa 400€ pelirahaa! 

Jaa