Khabib Nurmagomedov laittoi Barca-fanin sanomaan 'Hala Madrid'.

VIDEO: Khabib Nurmagomedov laittoi Barca-fanin sanomaan ‘Hala Madrid’

UFC:n supertähti Khabib Nurmagomedov kieltäytyi ottamasta fanikuvaa nuoren Barcelona-fanin kanssa – laittoi pojan sanomaan ‘Hala Madrid’.

Nuori Barca-fani tapasi Khabib Nurmagomedovin viime kesänä ja halusi saada hänen kanssaan yhteiskuvan – venäläisottelija päätti kieltäytyä kuvasta, kunnes poika sanoisi ‘Hala Madrid’.

Vaikka poika olikin Barcelonan kannattaja, olisi Nurmagomedov varmastikin lopulta ottanut hänen kanssaan kuvan, vaikka ‘Hala Madrid’ olisi jäänyt kuulematta.

Videolta voi aistia, että 31-vuotias venäläinen lähti tähän yllyttämiseen huumorilla.

Vaikka Nurmagomedov kertoo olevansa Real Madridin kannattaja, tuntuu hän pitävän myös Valioliigasta – historiakin näyttää olevan hallussa.

– Luulen, että en ole vain fani, luulen, että tiedän jalkapallon historiaa. Englannin Valioliiga on mielestäni maailman paras liiga. Seuraan kaikkea, hän sanoi.

– Muistan, kun olin lapsi, 2005, katselin Dagestanissa Liverpool vastaan Milan. Meillä oli iso näyttö, televisio rannalla, tuhannet ihmiset katsoivat tätä ottelua.

– Ja kun he [Liverpool] hävisivät ensimmäisen puoliajan 3-0, uskoin todella, että he nousevat vielä takaisin, koska pidin joukkueesta.

– Siellä oli Milan Baros, [Vladimir] Smicer, [John Arne] Riise, [Sami] Hyypiä. Muistan tämän. Steven Gerrard.

– Se oli erittäin hyvä joukkue, mutta heillä on myös tällä hetkellä erittäin hyvä joukkue. Katson kaikkia Mestarien liigan otteluita ja Liverpoolia, mutta olen suuri Real Madridin fani.

– Mutta pidän Valioliigan katsomisesta. Vaikka huonoimmat joukkueet pelaavat, heillä on parhaat pelit.

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa